Viorel Pop, bioenergoterapeutul şi unul dintre prietenii apropiaţi ai Ilenei Ciuculete, a spus că artista de muzică populară era atacată energetic de anumite persoane, iar în urma acestui proces, ea îşi pierdea vocea. În cadrul unui interviu acordat la Antena Stars, el a spus şi care era cea mai mare temere a Ilenei Ciuculete.

Bioenergoterapeutul Viorel Pop a spus că, în timpul vieţii, Ileana Ciuculete a fost atacată energetic şi că de multe ori făcea şedinţe cu ea. La un moment dat, ca să scape de astfel de episoade triste în urma cărora îşi pierdea vocea, vedeta a plecat în Iugoslavia, unde a primit şi un disc în semn de recunoştinţă.

În cadrul aceluiaşi interviu, Viorel Pop a dezvăluit că artista de muzică populară de temea foarte mult de apă şi nu dorea să călătorească cu barca sau vaporul.

De multe ori, din cauza blocajelor, îşi pierdea vocea. (…) A fost în Iugoslavia ca să-şi scoată un album. (…) Avea o singură teamă, o singură frică – în Delta Dunării, în Tulcea – avea frică de apă. «Eu vreau să mor pe mal».Cornel voia, dar ea nu.”, a declarat Viorel Pop în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Fiul lui Mugurel Sfetcu se numeşte Ervin Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *