Dorin Negrau si Anamaria Prodan la NewYork Fashion Week Dorin Negrau

Dorin Negrau este unul dintre designerii romani  cunoscuti in Statele Unite ale Americii. Pe 17 septembrie, Negrau a pus in scena la New York Fashion Week un show cu aer romantic si feminin, aducand in prim-plan portul traditional romanesc, caruia i-a oferit o nota de modernism, asa cum numai el stie sa o faca.

Colectia “QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru sezonul primavara-vara  2015/2016, valorificand  la  fel  ca  de  fiecare  data  motivele  traditionale  din Transilvania in  portul  contemporan alaturi de in makiaj usor dramatic realizat de make-up artistul Liliana Beidaut. Aceasta s-a bucurat de un succes imens la NewYork, iar primul cumparator al hainelor din noua colectie a fost chiar o romanca, mai precis Anamaria Prodan!

Cum a ajuns sotia lui Laurentiu Reghecampf in culisele New York Fashion Week la prezentarea lui Negrau?

In timp ce fiica ei defila pe unul dintre cele mai ravnite podiumuri de moda, Anamaria Prodan admira colectia lui Negrau, gandindu-se deja ce piese de rezistenta vrea sa achizitioneze din aceasta. Si nu a stat prea mult  pe ganduri! Vedeta a cumparat astfel cele mai frumoase ii si rochii  din colectia “QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” si a “fugit” cu ele la Bucuresti, pentru a-i organiza o petrecere surpriza  lui Reghe, sotul ei, de ziua lui. La aniversarea lui Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan a imbracat astfel cea mai cool ie din borangic creata de Dorin Negrau. Ea a fost prima clienta a designerului roman pentru colectia de vara 2016 Dorin Negrau, detronand clientele americane ale acestuia. Si i-a purtat noroc! Dupa New York Fashion Week, Dorin Negrau a ramas fara colectie la cel mai mare targ  din metropola americana, COTERIE New York, pentru ca aceasta s-a epuizat imediat. In plus, Dorin Negrau a dus sabotii romanesti creati de Minelli  pe podiumul de la New York.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *