Designerul Andreea Dogaru, succes în revista Elle Arabia

andreea-2andreea-in-elle-coperta

Andreea Dogaru a aparut în revista Elle, ediția din Arabia, una dintre cele mai importante publicații de modă. Surpriza a venit imediat după ce tânărul designer a participat în septembrie, la un eveniment important în Emiratele Arabe.

Andreea Dogaru a avut un mare succes cu o colecție de rochii de mireasă, pe care a prezentat-o în cadrul Fashion Flair, un eveniment important de modă, ce s-a desfășurat în perioada 20-22 septembrie la Park Hyatt, un resort de lux din Dubai. Designerul a beneficiat de un material de senzație în revista Elle din Arabia, editorii celebrei publicații fiind încântați de rochiile, pe care le-a prezentat Andreea în Dubai. Vedeta colecției a fost Ramona Gabor, care a intrat la finalul prezentării. Săptămâna viitoare, Andreea Dogaru își va expune creațiile la Târgul de nunți de la Palatul Parlamentului, cunoscut drept ”Mariage Fest”, ce are loc în perioada 28-30 octombrie la Palatul Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media