Delia Antal si mama ei la Polo 2Delia Antal la Royal Ascot

Polo 4Polo

A devenit o traditie pentru actrita Delia Antal (stabilita de peste zece ani la Londra) sa mearga in fiecare an la Royal Ascot, cel mai important eveniment sportiv britanic, cea mai faimoasa cursa de cai pur sange din lume, de altfel si unul dintre cele mai glamour evenimente, de la care Regina Angliei nu lipseste niciodata!

Invitatele isi scot palariile de gala din garderoba si imbraca cele mai scumpe costume. Anul acesta, actrita si regizoarea Delia Antal a fost in prim plan. A ales o tinuta cu care nu a dat gres, pentru care a primit nenumarate complimente. Actrita a facut furori cu palaria din dotare!

“Am primit foarte multe complimente pentru tinuta si palaria pe care am ales sa le port anul acesta la Royal Ascot. Mai multe doamne m-au oprit sa ma intrebe de unde mi-am cumparat palaria, sandalele sau geanta. Recunosc ca m-au flatat complimentele lor! M-au facut sa ma simt mai ceva ca regina! :)”, a spus Delia Antal zambind.

Anul acesta, actrita a mers la celebrul eveniment insotita de mama ei si a simtit lipsa tatalui sau, caruia ii placea sa mearga cu Delia la Royal Ascot, ori de cate ori avea ocazia.

“De cand sunt la Londra, merg in fiecare an la majoritatea evenimentelor cu si despre cai. Am crescut cu cai la țara, la bunica mea. Cand am ajuns la Londra, l-am vazut la televizor pe Frankel, un cal minune si m-am îndrăgostit imediat. Am mers sa-l sustin in multe competitii. Caii sunt animalele mele preferate. La Londra este o tradiție si in fiecare an se organizeaza Royal Ascot, dar si diferite competiții de Polo, evenimente de la care regina nu lipsește. Nu am avut onoarea sa o cunosc personal dar am fost aproape de la ea la câțiva metri de nenumarate ori si mi-a zâmbit de tot atatea ori, ca de altfel tuturor celor din jur. De cate ori am avut ocazia mi-am adus părinții in vizita in aceasta perioada la Londra si au participat la toate evenimentele de acest gen. Tatal meu a fost pana in 2012 si chiar a prins Jubileul Reginei. Acum insa el ne vegheaza de sus. De cand s-a stins tata, eu si mama mea am devenit foarte apropiate, îmi este cea mai buna prietena, vine foarte des la mine, călătorim împreuna si ne distram ca in adolescenta”, a mai spus Delia Antal care urmeaza sa lanseze curand documentarul „We Cannes”, iar in prezent lucreaza la un documentar despre promovarea Romaniei in lume, ca valori si cultura, un proiect complex, de durata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *