Ianna Novac pian Ianna pe scena

Evenimentele din ultima perioada au lasat urme adanci in sufletele romanilor, cu totii suferind in urma tragicului accident in care si-au pierdut viata zeci de tineri. Durerea este imensa pentru rudele si prietenii victimelor, dar nu poate lasa indiferent pe nimeni.

Si, pentru ca muzica este un adevarat balsam pentru suflet, soprana Ianna Novac s-a inchis in studio, acolo unde isi regaseste de fiecare data linistea si unde, lucreaza acum la ceva special. Soprana isi doreste din toata inima sa aduca o raza de lumina pe chipul romanilor, pentru care pregateste un dar de suflet.

“Nimeni nu poate ramane indiferent la atata suferinta, la toata durerea asta care a paralizat o tara intreaga. Gandurile mele bune zboara catre toti cei care acum au nevoie de ele, poate mai mult ca niciodata. Am spus mereu ca muzica are o forta vindecatoare, e ca un balsam pentru suflet, asa ca acum imi concentrez toata energia buna pentru a le putea darui oamenilor un cadou care sa mai vindece ranile din inima. E felul meu de a fi alaturi de cei din jurul meu, de a le aduce putina alinare si, poate chiar un zambet ”, a marturisit Ianna, vizibil emotionata.

“Muzica vindeca sufletul, inchide rani si iti da acea stare speciala de libertate”

Faptul ca muzica poate fi o adevarata terapie nu mai este un secret pentru nimeni, iar Ianna Novac a simtit efectele chiar pe pielea ei. In momentele in care destinul o incearca, soprana se refugiaza intre note si acorduri, acolo unde reuseste de fiecare data sa isi regaseasca energia si echilibrul.

“Muzica vindeca sufletul, inchide rani si iti da acea stare speciala de libertate, de putere si eliberare. Cred in terapia prin muzica si va pot spune ca atunci cand nu ma simt confortabil chiar asta fac: terapie. Chiar daca poate parea putin ciudat, ma ajuta de fiecare data. Atunci cand incep sa cant, sa studiez sau ma uit la un concert, dintr-o data starea de spirit mi se schimba complet. Muzica iti da acea speranta de a merge mai departe si de a visa. Simt cum imi inobileaza viata, scoate la iveala tot ce am mai bun si mai curat din mine. Si, tinand cont de mesajele pe care le primesc, se pare ca are aceleasi efect si asupra celorlalti”, a povestit soprana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *