Ce spune Ion Țiriac despre Simona Halep

Magnatul Ion Țiriac a făcut o declarație surprinzătoare despre Simona Halep. Omul de afaceri a şi lăudat-o pe „Simo”, despre care spune că e una dintre marile personalităţi ale României. Acesta este de părere că Halep nu are de ce să se retragă prea curând şi o vede jucând tenis până la vârsta de 36 de ani.

De ce magnatul Ion Ţiriac nu se uită la meciurile Simonei Halep

Cu toate acestea, magnatul Ion Ţiriac nu crede că Simona Halep mai poate spera la revenirea pe primul loc în clasamentul mondial. De luni, ea va coborî pe locul 9 WTA. 

Halep este un fenomen care s-a născut exact ca Năstase. Simona Halep datorează totul familiei care a împins-o și pe urmă ei însăși, care s-a sacrificat fizic și psihic.

Atenție numărul unu, greu cu generația de astăzi. Numărul unu e departe, după părerea mea. Da! Atâta timp cât este competitivă, sigur că merită să joace. Ca să ajungi pe numărul unu e puțin mai greu. După câte văd joacă destul de puțin la turnee, nu se înghesuie la turnee„, a declarat Ion Ţiriac la postul antena3.ro

Fostul mare jucător de tenis a dezvăluit că nu mai poate urmări meciurile Simonei din cauza unei „deformări profesionale”. 

Eu în primul rând la tenis am o deformare profesională atât de mare încât nu pot să mă bucur de un meci de tenis. Mă bucur de fotbal.

Eu am spus totdeauna și spun un lucru care e foarte greu de înțeles pentru un telespectator sau chiar pentru un sportiv din când. Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost„, a declarat miliardarul român. 

Simona Halep a divorţat de Toni Iuruc

Simona Halep trece printr-un moment dificil în viaţa personală. Ea a divorțat de soțul ei, Toni Iuruc, cel cu care se căsătorise în urmă cu un an. Ei s-au despărţit oficial la un birou notarial din nordul Bucureștiului. Tenismena și soțul ei și-au spus adio înainte de pregătirile pentru o nuntă spectaculoasă, unde au invitat peste 300 de invitaţi. 

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect„, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram. 

Sportiva nu şi-a dorit să dea nicio declaraţie în momentul în care a părăsit biroul notarial din Capitală, dar a zâmbit la scurt timp după ce a semnat actele de divorţ cu Toni Iuruc. 

Nici fostul soţ al Simonei nu a spus nimic pe seama despărţirii, dar a avut o remarcă incredibilă. 

„Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open„, a spus Toni Iuruc, conform wowbiz.ro. 

Gluma lui Toni Iuruc vine la scurt timp după ce „Simo” a fost eliminată din ultimul turneu de Grand Slam al anului. Campioana noastră a părăsit prematur US Open, fiind eliminată de o jucătoare venită din calificări, Daria Snigur. Românca noastră a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *