SCR DANIELA ZECA BUZURA 20 IUNIE 2015 1 SCR DANIELA ZECA BUZURA 20 IUNIE 2015 2 SCR DANIELA ZECA BUZURA 20 IUNIE 2015 3 SCR DANIELA ZECA BUZURA 20 IUNIE 2015 4

Daniela Zeca Buzura vine sâmbătă, 20 iunie, la Trinitas TV cu mărturisiri despre literatură, televiziune și viața privată: ”Pentru literatura mea sunt Daniela Zeca. Pentru studenții mei, pentru ecran și pentru cărțile de media pe care le-am scris – sunt, totuși, cinci cărți de media care înseamnă zece ani din viața mea și care figurează în toate bibliografiile universitare – acolo sunt Daniela Zeca Buzura”.

Nu vor lipsi declarațiile despre cei opt ani și jumătate în care a fost la cârma TVR Cultural și răspunsul la întrebarea dacă și-ar mai dori o funcție de conducere într-un organism media.

”Eu cred că toate iubirile mari se trădează. Și o iubire prea mare, atunci când este nemăsurată și are o văpaie care curge peste margini, se trădează pentru că… asta e. Cred că singura iubire care poate fi educată să devină fidelitate și credință e aceea pentru Dumnezeu, pentru că e singura care ține de un țel”, marturisește Daniela Zeca Buzura despre relația cu Dumnezeu.

Mai mult decât atât, Daniela Zeca Buzura vorbește, în premieră, despre povestea sa de dragoste: ”Eram la un eveniment în onoarea lui Augustin Buzura, Când am ajuns în biroul sărbătoritului, Augustin Buzura m-a întrebat, glumind ardelenește: ”dar ce ți s-a întâmplat ? Ti s-au înecat corăbiile, draga mea sau ai necazuri în dragoste. M-am fâstâcit și am răspuns cu o glumă. Și atunci Augustin Buzura a spus: ”ce să fac dacă tu nu îți dai seama că fiul meu mi-a spus, odată, acasă că dacă s-ar căsători cu cineva – deci ce formulare – aceea ar fi numai Daniela Zeca. M-am înroșit, am scăpat din mână tot ce aveam. Când m-am întors, Buzura-fiul tocmai apărea din refugiul lui și i-am spus: ”Să știi că, pentru ce i-ai spus tatălui tău, nu mai vreau să te văd, nu mai vreau să lucrez cu tine niciodată. Gata, toată colaborarea noastră s-a terminat”. Și acest mucalit de care vorbeam, atâta a zis: ”să știi că e adevărat”. Și în două săptămâni ne-am căsătorit”.”

Nu ratați o emisiune de colecție – Să cultivăm recunoștința – Sâmbătă, 20 iunie, de la ora 19.00, la Trinitas TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *