dana-savuica-prezentare-adela-diaconu dana-savuica

Dana Savuica, pe podium, alaturi de Helmuth Duckadam si de Alexandra, sotia lui!

Dana Savuica va defila pe un podium de moda, alaturi de Helmuth Duckadam si sotia acestuia, Alexandra. Evenimentul va avea loc duminica, 26 aprilie, la Bucharest Fashion Week, in cadrul prezentarii colectiei ”Campionii” by Adela Diaconu & Ciprian Vaida. 

Sotia marelui campion Helmuth Duckadam va purta o rochie cu chipul lui, in semn de dragoste pentru sotul ei, dar si pentru valoarea omului Helmuth. El face eforturi pentru a ii promova in continuare, pe sportivii echipei de aur a Romaniei, singurii din istoria fotbalului romanesc, care au castigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. De asemenea, pe fonduri proprii, Helmut vrea sa o ajute pe fetita lui Rotariu, care este diagnosticata cu o boal, pentru care a suferit deja, peste 35 de operatii. Toti colegii lui si prietenii i se alatura pe 6-7 mai la Cheile Gradistei, inclusiv Gheorghe Hagi.
Dana Savuica va sustine si ea aceasta cauza nobila, purtand rochia dedicata lui Hagi, si va pasi pe scena impreuna cu Helmut si Alexandra Duckadam ca sa il sustina pe sportiv in demersul lui. Acesta este mesajul pe care doresc sa il transmita,  Helmuth Duckadam, Dana Savuica si Alexandra Duckadam, acceptand sa urce pe scena de la Bucharest Fashion Week in colectia ”Campionii”, ca un tribut  adus valorilor adevarate din sportul romanesc.

Colectia ”Campionii”  le este dedicata marilor sportivi ai tarii noastre, adevaratii Ambasadori in lume pentru Romania.

‘Colectia este modul meu de recunostinta adusa personalitatilor, care s-au remarcat si au reusit sa-si faca un renume semnificativ in sport, prin performantele lor la nivel mondial. Ambasadorii Romaniei peste hotare, campionii nostri din diverse sporturi, ce au avut perfomante extraordinare in domeniul lor, sunt sursa de inspiratie, pentru ceea ce veti vedea la Bucharest Fashion Week. Prin acesta prezentare de moda se doreste sa fie prezentata si fata frumoasa a Romaniei – iar sportivii sunt personalitatile romanesti, care au adus mereu in atentia lumii tara noastra, intr-un mod pozitiv. Ei sunt ambasadorii Romaniei din sport, vedetele adevarate, cu povesti de viata memorabile, ce vor ramane in mentalul colectiv si in istorie. Este frustrant uneori cand vezi ca societatea noastra promoveaza non-valorile, oameniii fara coloana vertebrala,  ”vedetele”  poleite cu nimic, iar oamenii valorosi nu au nici o sansa. Avem niste oameni capabili si exceptionali in toate domeniile,  cu care putine tari se pot mandri ca ii au. Acestia sunt exemplele si valorile care trebuie promovate pentru ca tinerii sa aiba de la cine invata”, a declarat Adela Diaconu.
Si alte nume mari din sportul romanesc  vor defila in cadrul colectiei ”Campionii” – duminica, 26 aprilie, la Bucharest Fashion Week, ce se tine la Ambasad’Or Events in Otopeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *