Când spui modă te gândești la prezentări fabuloase sau la cât timp petreci dimineața în fața oglinzii? Ce ai spune dacă data viitoare te vei gândi la o garderobă capsulă, formată din piese speciale, semnate de designeri români, cu prețuri accesibile? Acesta este conceptul Dacia24, showroom care a împlinit un an de slow-fashion.

Branduri fresh, designeri tineri, produse în ediție limitată – acestea sunt caracteristicile produselor gazduite de Dacia24. Întregul concept se bazează pe faptul că trăim într-o societate în care timpul fiecăruia este prețios, iar acest lucru începe de la minutele petrecute dimineața în fața oglinzii. Astfel, Ema Albert a creat la Dacia24 un spațiu de unde îți poți achiziționa cu ușurință o garderobă-capsulă, plecând de la piese basic – tricouri, cămăși, bluze, fuste, pantaloni – până la piese vestimentare mai complexe – rochii de ocazie, trenciuri, jachete, dar și accesorii: genți, pantofi, bijuterii.

Toate aceste piese sunt create în atelierele unor designeri români, puțini dintre ei cu experiență în domeniu, cei mai mulți aflați la început de drum, fiind branduri exclusiv autohtone. Multe dintre produse sunt unicat: tricouri sau genți pictate, bijuterii, pantofi personalizați. Vei regăsi alături de croieli îndrăznețe, linii arhitecturale, compoziții mai puțin obișnuite și materiale prețioase, cum ar fi dantelă, mătase și nu numai.

“Am dorit să oferim celor care ne calcă pragul senzația de spațiu intim, unde poți proba câte articole vestimentare vrei, dacă vrei chiar toată ziua. De aceea am evitat să funcționăm într-un spațiu clasic, cu vitrină. Dacia24 înseamnă nu doar slow-fashion și design românesc, ci și câteva clipe de răgaz, când poți să încerci orice fel de haine, chiar și pe cele care crezi că nu-ți vor veni bine. Ai putea avea o surpriză!”, a precizat Ema Albert, cea care coordonează Dacia24.

Printre brandurile pe care le vei găsi la Dacia24 se numără Coolta, Happy Friday, Whiskers&Tales, Maison ChouChou, Maison Ilia, Whiskers&Tales, Revival of Wigs, Ezzro, Sonjaline, Bloom, NSP by Onur Osman, Larisa Dragna, AtelierEM, Giorgal, Dhanna, dar și brandurile de accesorii: Ancolette, Lyria, Content, Silkdom, Efemere, Loubijou, Bonbons by Monica Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *