Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, iar curățenia generală este un stres in plus pe lângă goana după cadouri, cumpărături și pregatirea mesei festive. Curățenia ar trebui să fie insa ultima ta grijă. Din fericire, poți lăsa astfel de probleme în mâinile unor profesioniști. Cu ajutorul unui firme specializate in curatenie, poti scapa repede de acest stres, iar rezultatul este garantat!

Iată câteva motive pentru care este bine sa apelezi la profesioniști:

  1. Eficientizezi timp și bani– o curatenie generala presupune mult timp si  desigur multe produse de curățat. Dar nu întotdeauna produsele pe care le avem își fac treaba așa cum ne-am dori. Iată primul motiv întemeiat pentru care o echipa de profesioniști in curatenie te scapa de cheltuieli in plus. Pe lângă echipamente de ultimă generaţie, și produse profesionale, o echipa de profesioniști vine si cu un bagaj de cunoştinţe de specialitate, astfel încât niciun colț sa nu scape necurățat!
  2. Servicii personalizate, pentru că fiecare spațiu e diferit. Echipa de profesioniști se asigură că ești pe deplin mulțumit de cum lucreaza pentru că țin cont de preferințele tale și de particularitățile casei, astfel încât întreaga experiență să fie exact pe placul tău. Stiu cum să aiba grijă de obiectele și suprafețele sensibile și primesc bucuroși feedback-ul tău legat de modul în care preferi să se desfășoare fiecare intervenție. “Folosim aparatură de ultimă generație, personal calificat, soluții profesionale și întregul nostru know-how. Oferim servicii 360° pentru casă și birou, ca tu să te concentrezi 100% pentru tine. Putem face acest lucru pentru că privim curăţenia şi mentenanţa într-un nou mod. În detaliu. De aceea, nu ne scapă nicio pată, nicio zgârietură şi niciun cablu neverificat.”, explica Viorel Ilies -owner Mavim.
  3. Salvarea ta, oricând eşti depăşit de situaţie. Se ocupă de dezastre mari sau mici, neprevăzute sau planificate. O echipă de intervenţie este tot timpul pregătită să te scape de urmările petrecerii din seara trecută, de cioburile rezultate în urma vreunui accident în bucătărie sau de o curăţenie generală înainte să apară musafirii în vizită.
  4. Încredere în oamenii pe care îi primeşti în casă. Apeleaza cu încredere la firme care au selectat cu grijă şi atenţie fiecare angajat, pentru ca tu să te simţi confortabil când ai nevoie de ajutorul lor în intimitatea căminului sau într-un spaţiu sensibil, cum este biroul. “Este foarte important pentru noi ca persoanele care apelează la serviciile noastre, sa stie ca pe langa tot ce ține de curatenie, personalul Mavim este Super calificat. Prin feedback-ul fiecarei persoane evaluăm performanţele fiecărui angajat şi ne asigurăm că trimitem persoana de care este pe deplin mulţumit.”, a declarat Viorel Ilies- owner Mavim.
  5. All-inclusive pentru casă şi birou. Pentru a-ţi pune casa sau biroul pe picioare, trebuia să ceri zeci de recomandări, să suni oameni diferiţi pentru servicii diferite şi să îţi încerci norocul, de fiecare dată. Apeleaza la profesioniști, fie că vrei să curete totul de la A la Z, să repare o priză sau să tunda gazonul.
  6. Mai mult timp pentru tine. Când laşi curăţenia şi mentenanţa în mâinile profesioniştilor, câştigi timp şi energie, pentru tot ce e mai important: cei dragi şi proiectele tale de suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *