Valeriu Sfetcu, cel care a fost primul soț al regretatei artiste a făcut dezvăluirea încă de acum câțiva ani. AFlat în război cu artista, el a spus cum o chema de fapt, pe aceasta.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete, care a avut ultima apariție publică la o emisiune de Revelion 2017, a murit marti, 14 martie 2017. Avea 59 de ani și a fost răpusă de o ciroză galopantă și cancer la oase.

Artista era căsătorită cu Cornel Galeș, fost taximetrist. Cu primul soț,  Valeriu Sfetcu, a avut doi băieți, Mugurel și Cristi. Deși toată lumea o cunoștea pe interpretă cu numele de Ileana Ciuculete, acesta nu este numele său real, după cum a dezvăluit fostul ei soț. Adevăratul nume al Ilenei Ciuculete era Neli Ciuciulete, pe care l-a schimbat în anul 1971.

„Numele ei adevărat este Neli Ciuciulete, nu trebuie să îi fie rușine de numele asta.

Numele de Ciuculete i-a fost dat atunci când am făcut primele înregistrări la Radio, în București, în 1971. Probabil că îi e jenă cu vârsta ei, nu știu de ce”, spunea valeriu Sfetcu, cel care a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete în anul 1970, când aceasta avea 19 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *