Cand durerea de cap devine o problema trebuie sa mergi la medicCand durerea de cap devine o problema trebuie sa mergi la medic
Cand durerea de cap devine o problema trebuie sa mergi la medic
Cand durerea de cap devine o problema trebuie sa mergi la medic

Când durerea de cap este foarte supărătoare îţi poate strica ziua. Vezi cum scapi de ea, doar într-un minut.
Durerea de cap, poate apărea la orice vârstă şi afectează, chiar şi persoanele sănătoase. Dacă ai un astfel de episod, nu trebuie să apelezi întotdeauna la calmante. Iată aici un truc, care te va ajuta să te simţi mai bine, într-un minut.
Ţine-ţi mâinile şi picioarele în apă călduţă, şi pune o pungă cu gheaţă la ceafă. Căldura din mâini şi picioare va atrage sângele din cap, şi va mai calma durerea.
Cele mai multe dureri de cap nu sunt cauzate de probleme grave de sănătate, ci mai degrabă de stres sau de oboseală. Alteori, însă, lipsa unor nutrienţi din organism, poate fi principala cauză a acestei probleme.
Trebuie să mai ştii că durerile de cap pot fi date şi din cauza stilului de viaţă, pe care îl ai. Vinul roşu, alimentele procesate sau postura de la birou duc la apariţia acestui disconfort.
Când să mergi la medic pentru o durere de cap
Durerile de cap nu sunt periculoase, însă dacă sunt frecvente, este cazul să mergi la medic. Cere ajutor de urgenţă, dacă durerea de cap apare dintr-o dată şi este puternică, este însoţită de oboseală, febră, amorţeli, dificultăţi de vorbire sau de vedere.
Sursa: unica.ro, Sursa foto: Shutterstock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *