După ce a negat, cât a putut, că ar ști ceva despre soarta celor două adolescente dispărute din Caracal, criminalul a început să coopereze cu anchetatorii. Bărbatul susține că a ținut-o pe Luiza Melencu în casa sa trei luni. A violat-o de nenumărate ori, a ucis-o și i-ar fi aruncat trupul în Dunăre.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a început să vorbească. Monstrul cu chip de om le-ar fi spus anchetatorilor, în noaptea de duminică spre luni, ce soartă cumplită a avut  Luiza Melencu, tânăra pe care o răpise din Caracal, pe 14 aprilie 2019.

Surse din interiorul anchetei au dezvăluit, pentru adevărul.ro, că Dincă a recunoscut că răpit-o la ocazie și a violat-o pe Luiza timp de trei luni. Potrivit acestr surse, Dincă ar fi declarat că a luat decizia s-o ucidă pe Luzia la jumătatea lunii iulie, după ce-ar fi aflat că dosarul dispariţiei fetei a fost preluat de DIICOT. Criminalul i-ar fi aruncat trupul în Dunăre.

Criminalul a fost scos din arest, luni dimineața, și dus, sub protecția celor de Crimă Organizată, în zona Barajului de la Stoeneşti, acolo unde Oltul se varsă în Dunăre, aflat la o distanţă de aproximativ 14 kilometri de Caracal, locul indicat de criminal în timpul audierilor drept zona în care a aruncat cadavrul Luizei

Mihaela Luiza Melencu, tanara rapita in aprilie de criminalul Gheorghe Dincă din Caracal

Mihaela Luiza Melencu este de negăsit de peste trei luni. Ea ar fi fost ucisă de mecanicul auto George Dincă, zis și Pocicu, înainte să dispară Alexandra Măceșanu. 

Mihaela Luiza Melencu plecase de acasă pentru a scoate bani de la bancomat, din Caracal. Când s-a întors, a luat o maşină de ocazie şi a dispărut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *