gabriel-cotabita-lanseaza-videoclipul-si-piesa-rdk-te-si-fugi-685x320
 
După nunta programată pe 9 octombrie, Gabriel Cotabiță  o va ține în distracții. Artistul va cânta pe scena de la Bacău și va juriza 25 de moldovence aspirante la titlul de Miss Moldova 2016.
 
Pentru a doua oară, Gabriel Cotabiță va îmbrăca duminica aceasta costumul de ginere. El și femeia care-i stă alături de mai bine de trei ani, Alina, își vor jura iubire în fața Domnului. Va fi loc de distracție și de bunăvoie pentru artistul care în urmă cu doi ani a trecut prin clipe groaznice și care a reușit să supraviețuiască printr-o minune. Cum în ultima perioadă a pus mare accent pe carieră, după nuntă va reveni rapid pe scenă. Ma précis pe 4 noiembrie, pe scena de la Bacău, cu ocazia galei ”SUPER MODEL- REGINELE FRUMUSEȚII” -MISS MOLDOVA 2016”, prezentată de Rocsana Marcu și Sorinel Liviu. Cotabiță va susține un recital care va dura 30 de minute, însă va fi și președintele juriului care o va desemna pe cea mai frumoasă moldoveancă. Misiune grea pentru celebrul artist căci, prin fața lui, vor defila 25 de domnișoare, care mai de care mai frumoasă. Evenimentul se va încheia la miezul nopții, iar artistul, alături de Ianna, Anna Lesko, Proconsul și cei din  DIOS SYMPHONIC POP-ROCK ORCHESTRA, vor avea parte de o petrecere de pomină până-n zorii zilei.
afis-cotabita
Programul ”SUPER MODEL- REGINELE FRUMUSEȚII” -MISS MOLDOVA 2016”,
 
Ora 18.00- recepția publicului şi a invitaților în Galã. Ora 18.15- Dj- mix music
Ora 19.00 ROCSANA MARCU&LIVIU SORINEL- prezentatorii Galei:(poze) – deschiderea oficialã a evenimentului, nominalizarea partenerilor şi a sponsorilor. – prezentarea juriului. – cuvânt de deschidere al Preşedintelui Juriului- Gabriel Cotabițã.
Ora 19.10 – Proba nr. 1 a concursului Miss Moldova 2016- defilarea concurentelor în tinuta oficialã(body) MissTv şi prezentarea nominalã a acestora.
Ora 19.20- prezentare de modã. Ora 19.40- proba nr 2 din concurs- ținuta casual.
Ora 20.00- micro- recital FRANCISCA
Ora 20.20- proba nr 3 şi cel mai fierbinte moment din concursul Miss Moldova 2016- costumele de baie.
Ora 20.40- Recital ANNA LESKO
Ora 21.15- proba nr. 4 şi ultima din concurs- rochiile de searã, moment însoțitã de un mic cuvânt de auto-prezentare din partea fiecãreia dintre concurente. Proba se va desfãşura pe un acompaniament muzical Live susținut de DIOS SYMPHONIC POP-ROCK ORCHESTRA, dirijatã de Tiberiu Oprea- valsuri celebre. Orchestrație şi aranjament muzical- Zeno Apostolache Kiss.
Ora 21.30- juriul se va retrage pentru deliberare şi desemnarea castigatoarelor titlurilor puse în concurs.
Ora 21.35- recital Live IANNA NOVAC&DIOS SYMPHONIC POP-ROCK ORCHESTRA Dirijor- Tiberiu Oprea. Orchestrații muzicale- Zeno Apostolache Kiss.
Ora 22.15- Invitarea concurentelor pe scenã, anunțarea câştigãtoarelor şi premierea acestora!
 Ora 22.45- Recital GABRIEL COTABIȚÃ, acompaniat LIVE de cãtre DIOS SYMPHONIC POP-ROCK ORCHESTRA.
Ora 23.15- Cuvânt al organizatorilor, juriului, inchiderea oficialã a Galei „Super Model Reginele Frumuseții” şi start la Miss Moldova Party 2016! – DJ Mix Ora
23.30- Live, trupa PROCONSUL în recital.
 Ora 00.15- ADMIRAL C4C
Ora 00.45- „Balcanica”- live Party cu LOS ANONIMOS Band Ora 00.03 End of Party! Realizator Eveniment: LIVIU SORINEL Organizatori: Asociația de Bacãu- Cãtãlin Jagîte, MissTv şi D.I.O.S. Artist Resources Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *