Costin Mărculescu a fost langa mama si bunici

Durere fără margini la catafalcul lui Costin Mărculescu, actorul carea murit cu numai 2 săptămâni înainte să împlinească vârsta de 50 de ani. La slujba de înmormântare de la biserică, tatălui său i s-a făcut rău și s-a așezat pe un scaun. Costin a fost îngropat lângă mama și bunica sa.

Inmormantare Costin

Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum sâmbătă, 13 iunie de către colegi, prieteni și familie. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Sf. Gheorghe Nou din București, unde au venit zeci de persoane să-și ia rămas bun de la el. În timpul ceremoniei funerare, tatăl actorului a trecut prin clipe cumplite la catafalcul fiului său, careaavut un sfârșit tragic. Bărbatului i s-a făcut rău și a avut nevoie de un scaun, pe care s-a așezat pentru a nu se prăbuși de durere. Tatăl lui Costin a împlinit 82 de ani luna trecută. ”Astăzi, 14 mai, este ziua de naștere a tatălui meu, care împlinește 82 de ani!!! Eu și sora mea, Minerva, îi dorim sănătate și viață lungă. Aici (n.r.: în poză) cu: nepoțica noastră, Simona Ionașcu, și cumnatul meu, George. La mulți ani, tati, te iubim!!!”, i-a transmis Costin Mărculescu tatălui său.

Stela Enache a aprins luminari pentru colegul ei, Costin Marculescu
Stela Enache a aprins luminari pentru colegul ei, Costin Marculescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media