Cornelia Catanga a făcut dezvăluiri de-a lungul timpului, mai multe dezvăluiri. Interpreta de muzică lăutărească a vrut să se sinucidă. Și nu o dată.

Cornelia Catanga a vrut să se sinucidă. Cântăreața a declarat de-a lungul timpului, că a vrut să recurgă la acest gest, de mai multe ori. Cornelia Catanga, care este căsătorită cu muzicianul Aurel Pădureanu, a fost invitată în platoul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde a făcut declarații-șoc despre moartea mamei sale, dar și despre acele clipe cumplite în care s-a simțit la capătul puterilor și a vrut să își pună capăt zilelor.

„După ce a murit mama mea, singura persoană care m-a readus la viață a fost Pădureanu. Am vrut să mă sinucid, nu doar o dată”, a declarat Cornelia Catanga.

„Eu o visez, vorbesc cu ea, vorbesc în somn cu voce tare. Eu o visez pe mama mea. Mama mea era in ușă, fuma, și îmi spunea cum să tai ceapa, când să pun, cum sa pun tot ce trebuie…

 „Prima noapte de amor cu Pădureanu a fost cu pantofii în picioare! Două luni de salariu al meu și al lui s-au dus pe un chiuretaj”, a dezvăluit cântăreața.

La finalul anului trecut, Cornelia Catanga părea că vrea să divorțeze de Aurel Pădureanu, acuzându-l că nu îi este fidel.

”Aşa nu mai putem continua. El vrea să plece în America, mi-a spus că vrea să fie lângă Alexandru, însă eu cred că motivul este altul şi el vrea să plece acolo ca să fie împreună cu o iubită de-ale lui, o femeie cu care a avut o relaţie mai demult”, a spus aceasta pentru cancan.ro.

Aurel Pădureanu a negat că ar vrea să se reîntâlnească cu o veche iubită, precizând că vrea să plece în SUA pentru a fi alături de fiul său, care va studia pianul la o școală renumită din New York.

Se pare că acum cei doi au revenit la sentimente mai bune. Cornelia Catanga se află acum în spital, la Floreasca, după ce a făcut un stop cardiorespirator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *