Copiii din industria de modelling a României au ajuns pe cele mai mari podiumuri din lume. Și cum toată lumea știe deja, toate săptămânile modei de la New York, Paris, Londra și Milano sunt in aceeași luna: Februarie! Așadar, aceasta luna e cea mai încărcată pentru copiii denumiți #itkids de care a auzit jumătate din glob deja.

Participând la European kids Fashion Week la Milano, apoi la New York Fashion Week the SOCIETY, apoi la London Fashion Week – House of Ikons, ultima ieșire fiind European kids fashion Week- Paris. Managerul copiilor, Catalina Buzdun afirma ca “Toate aceste experiențe urmăresc creșterea și dezvoltarea copiilor intr-un mediu nou, propice, in care întâlnesc oameni noi, străini, văd alte culturi, civilizații, feluri de a gândi. Înțeleg altfel lucrurile, devin mai deschiși, mai curajoși, prind o alta atitudine, scapă de timiditate. Tot ce îmi doresc pentru ei este sa aibă succes, dar sa înțeleagă ca după cele 30 de secunde de succes, trebuie sa rămână oameni.

Succesul este doar al celor care rămân cu picioarele pe pământ, modești și realiști. Ai căror parinti înțeleg enormitatea faptelor pe care le facem împreuna și faptul ca trasăm niște linii demarcaj: înainte și după noi. Ai căror apropiați înțeleg ca evoluția vine cu timpul, iar recunoașterea și acceptarea ca artist, indiferent de domeniul in care activezi, durează timp și impune eforturi uriașe, nu doar financiare”. Abia așteptăm sa le urmărim evoluția pe scena din New York, iar despre Milano – European Kids fashion Week vorbesc imaginile de mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *