Lord Gavin McLeod este intr-adevar Lord. El s-a nascut intr-o familie regala din Scotia, insa asta sangele albastru nu l-a ajutat si atunci cand vine vorba de tenul sau, acesta luptandu-se toata adolescenta cu probleme ale pielii. Asa a ajuns sa fie extrem de interesat de aceasta parte de beauty si astazi este cel care are grija de tenul celebritatilor de la Hollywood si le pregateste de evenimentele mari precum MetGala sau Globurie de Aur.

Gavin

Kim Kardashian, Kristen Stewart, Halle Berry si Julia Roberts sunt doar cateva dintre vedetele carora Gavin le pregateste tenul inainte de intrarea pe covorul rosu. El petrece cu vedetele ultimele ore inainte ca ele sa intre in lumina reflectoarelor si de cele mai multe ori acestea simt nevoia sa se confeseze sau sa se exteriorizeze, pentru ca, va vine sa credeti sa nu, chiar si ele au emotii inainte de astfel de evenimente importante:

”Va dati seama ca eu petrec de obicei alaturi de ele ultimele doa ore dinainte de a iesi in vazul blitz-urilor si in fata sutelor de oameni de presa pregatiti cu microfoane sa le puna intrebari fel de fel. De cele mai multe ori, au emotii si incearca sa poarte cu mine conversatii prin care eu sa le fac sa treaca peste nelinisti. Ma intreaba despre ce cred eu ca vor fi intrebate, ma intreaba ce parere am eu despre anumite situatii din viata lor, sunt curioase cum percep oamenii din afara viata lor, astfel incat sa premediteze cumva care vor fi intrebarile presei”

Insa Gavin nu le da incredere in ele doar incurajandu-le cu vorbe iscusite, ci si facandu-le sa arate impecabil:

”Treaba mea este sa le fac sa straluceasca, la propriu. Sa le ofer un ten de portelan si pentru asta eu nu ma dezic niciodata de la protocolul meu de tratament, care este reteta succesului garantat – un tratament facial cu oxigen hiperbaric, urmat de aplicarea a celor 5 serum-uri Retouch de la Intraceuticals, care sunt ultima generatie de produse special concepute pentru a trata tintit fiecare particica a tenului si pentru a-i schimba calitatea instant. Rezultatul este o piele vizibil hidratata si sanatoasa – ceea ce ele isi doresc mereu.”

In Romania, Gavin le-a impartasit secretele sale unor celebritati autohtone, precum Ela Craciun, Sanziana Negru, beauty editori si jurnalisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *