claudia pavel
Dupa o pauza de 5 ani, timp in care s-a dedicat exclusiv cresterii baietelului ei, Claudia Pavel revine cu un single fresh, numai bun pentru sezonul estival. Artista a semnat cu Universal Music Romania si s-a apucat repede de treaba, Noua ei piesa, “Suna-ma”, a fost compusa si produsa in studioul Famous Production si va fi lansata pe canalul de YouTube MediaPro Music, o divizie Universal Music Romania.
Claudia Pavel, cunoscuta publicului sub titulatura de Cream, a lansat o campanie de teasing in care a facut a retrospectiva a hit-urilor ce au consacrat-o punctand totodata discret anumite detalii care au marcat perioade importante din viata artistei.
“Sunt un artist caruia ii place sa vorbeasca prin muzica despre viata sa si nu in alte moduri. Sunt foarte multumita de aceasta piesa si de colaborarea mea cu Famous Production iar campania pe care am gandit-o impreuna cu echipa mea a punctat momente esentiale din viata si cariera mea”, a declarat Claudia Pavel.
Videoclipul piesei “Suna-ma” a fost filmat acum 2 saptamani iar regia ii apartine lui Anthony Icuagu. Styling-ul a fost asigurat de Cosmin Florea, styling par Adonis Enache, makeup Paula Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *