_43A9614 CLAUDIA NEGHINA _ TIBI KISGYORGY PHOTOGRAPHY-63-119b

Claudia Neghină este un top model de succes, care a defilat în cadrul unor Evenimente impornate de modă, atât în țară, cât și peste hotare. Frumoasa blondă spune că seriozitatea, pe lângă calitățile fizice este foarte important în meseria ei.

CLAUDIA NEGHINA _ TIBI KISGYORGY PHOTOGRAPHY-63-88baCLAUDIA NEGHINA _ TIBI KISGYORGY PHOTOGRAPHY-57b

Ești un manechin de succes. Care sunt atuurile tale?

Mulțumesc pentru apreciere, sunt un manechin care încearca să-și păstreze standardele înalte, să nu-și dezamăgească publicul și colaboratorii, și în primul rând, să nu mă dezamăgesc pe mine însămi! Sunt ambițioasă și perseverentă, pragmatic și corectă! Cred că acestea sunt o parte din atuurile mele!

Daca ar fi sa o iei de la inceput, tot asta ai face?

Dacă dau timpul înapoi, realizez că poate nu întotdeauna am făcut alegerile corecte, însă e normal să mai și greșim, să învățăm din greșeli și să ne perfecționăm! Însă, nu regret nimic din parcursul vieții mele de până acum, și dacă aș lua-o de la început, cu siguranță aș face același lucru!

Ce îi trebuie unei fete să ajungă manechin, pe lângă un aspect fizic plăcut? Ce sfaturi le dai adolescentelor, în acest sens?

Este foarte important să îți placă ceea ce faci, cred că acesta este succesul în orice meserie, nu numai în modelling! Apoi seriozitatea este foarte importantă, degeaba ai calitățile fizice necesare, dacă nu îți respecți meseria și oamenii cu care intri în contact! Acest sfat le-aș da adolescentelor care își doresc o carieră în modelling, să conștientizeze ce-și doresc cu adevărat, să fie consecvente și să trateze această meserie cu seriozitate!

Ai prezentat și în afara țării, la evenimente importante. Care dintre ele ți-au rămas la suflet și de ce?

Au fost foarte multe evenimente deosebite, unele la care am participat, altele pe care le am și prezentat,(mă refer la cele din afara țării)! Nu pot spune care mi-a rămas în suflet, deoarece pun pasiune în tot ceea ce fac, fiecare reprezintă ceva pentru mine! Să fii gazda unor festivaluri de modă în străinătate (ex: Grecia, Spania, Ibiza), reprezintă adevărate provocări, deoarece trebuie să te adresezi publicului într-o limbă străină, cerințele sunt mari, însă îmi place foarte mult ceea ce fac și încerc să mă autodepășesc de fiecare dată!

În ultimii ani ai stat mai mult peste hotare. Ce îți lipsește de acasă cel mai mult?

Într-adevăr, în ultimii ani am locuit mai mult în afara țării, am călătorit și mi-am lărgit orizontul cultural! Este foarte important să nu treacă o zi fără să învățăm ceva nou, să fim optimiști și dornici să evoluam! Mă simt bine în fiecare loc, atâta timp cât fac ceea ce-mi place! Îmi lipsesc părinții, pe care nu îi văd atât de des cât mi-aș dori, însă vorbim des la telefon și atâta timp cât eu sunt fericită și mulțumită de ceea ce fac, sunt și ei fericiți!

Româncele sunt renumite pentru frumusetea lor. Cum sunt ele văzute în afară?

În ultimii ani, modelele românce au început să fie remarcate și promovate, tot mai mult în străinătate, având o reputație foarte bună! Frumusețea româncelor este binecunoscută. Și atunci când ea impresionează și pe experții în domeniu, ne face să ne mândrim și mai mult!

Ce faci în timpul liber?

Timpul liber prefer să mi-l petrec alături de prieteni, să citesc o carte bună, să văd un film, să fac sport!

Ai un trup de invidiat. Cum te menții in formă?

Practic sport. Face parte din stilul meu de viață, este una din pasiunile mele, mă încarcă de energie și mă menține în formă! Îmi place să diversific mișcarea în aer liber cu antrenamentul cu greutăți, de asemenea fac antrenamente gen high intensity sau tabata, yoga sau pilates! Nu sunt adepta antrenamentelor lungi, 30 minute pe zi sunt suficiente dacă sunt foarte intense!

Ai ținut vreodată vreo dietă?

Am un metabolism ridicat, ceea ce a fost un atu în meseria mea, nefiind nevoită să țin vreo cură de slăbire! Și, bineînțeles, practicând mereu sport, m-a ajutat să-mi mențin metabolismul la nivel ridicat! Trebuie să ne ajutăm geneticul, nu?

Multe femei au probleme cu greutatea. Ce le recomanzi?

Sportul ar trebui să faca parte din rutina fiecarei femei, fie că e manechin sau are alt job, în primul rând pentru sănătate, pentru tonusul fizic, dar și psihic! Să nu uităm și de nutriția sănătoasă, să mâncăm cât mai neprocesat și sa evităm abuzurile de orice gen! Și, bineînțeles să gândim pozitiv! Când arătăm bine și ne simțim bine, avem încredere în noi și acest lucru ne conduce la reușite în tot ceea ce ne dorim să realizăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *