1452812882cf87415414528128683e3785d7

Celine Dion s-a retras din viaţa artistică în 2014, dar motivul nu a fost făcut public. Fanii credeau că artista are nevoie de o pauză, însă alții nu îi înțelegeau decizia. Doar apropiaţii au ştiut că a făcut acest gest pentru a-şi îngriji soţul bolnav de cancer.

René Angélil, soțul îndrăgitei cântărețe Celine Dion, a încetat din viață, joi, după o îndelungă suferință. Decesul său a fost confirmat de revista People. ”Rene Angelil, în vârstă de 73 de ani, a încetat din viață, joi dimineață, în locuința sa din Las Vegas după o lungă și curajoasă luptă cu cancerul. Familia îndoliată a solicitat discreție”, este anunțul care a îndurerat o lume întreagă.

Lupta cu boala: o suferință împărțită la doi

Înainte de deznodământul tragic, artista s-a dedicat în totalitate familiei, alegând să-i fie alături necondiționat soțului ei. Într-un  interviu recent, Celine Dion a povestit coşmarul pe care îl trăieşte în fiecare zi văzându-şi soţul bolnav de cancer. “Nu poate să îşi mai folosească gura. Nu poate să mănânce, aşadar eu trebuie să îl hrănesc cu ajutorul unui tub. Trebuie să îl hrănesc de trei ori pe zi. Fac asta eu însămi. Întâi îl hrănesc pe soţul meu, apoi prepar mesele pentru copiii noştri”, a dezvăluit artista, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Soţul ei fusese operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013, iar de atunci artista a ales să-l sprijine necondiționat. “Luăm lucrurile pas cu pas, zi după zi. Am ales să trăim”, se încuraja ea. Coșmarul a fost amplificat de faptul că însăși cântăreața a avut probleme cu gâtul, însă tratată la timp, ea a trecut peste eventualele complicaţii.

S-au întâlnit în copilăria ei și s-au îndrăgostit la maturitate

Celine Dion l-a cunoscut pe când avea numai 12 ani pe Rene Angelil. Cântăreț la rândul său și manager, bărbatul a fost uimit de talentul copilei. Avea să o reîntâlnească peste șapte ani. Ea împlinise 19, el avea deja 45. De data asta, avea în față o femeie frumoasă, o tânără de 19 ani fermecătoare, cu aceeași voce inconfundabilă. I-a devenit impresar, iar în 1994 s-au căsătorit. După mai multe tratamente, au devenit părinți.

Fostul cântăreț suferea de mai mulți ani de cancer, o boală pe care a învins-o o dată, dar care a recidivat.

‘Când vezi pe cineva care luptă atât de mult, impactul asupra ta este foarte mare. (…) Îți tremură genunchii, dar, atunci când cineva care îți este drag se prăbușește, nu ai timp de plâns. După aceea, cu siguranță. Dar încă nu a venit acel moment’, a povestit în urmă cu câteva luni Celine Dion.

Nu o dată, artista le-a povestit fanilor despre suferința prin care trece. mai ales în ultimul timp, Rene o ruga ca în momentul morții să o aibă alături și să-i moară în brațe.  ‘OK, bine, voi fi acolo, îți vei da sufletul în brațele mele’, îl liniștea ea. De altfel, artista i-a și fost aproape până în ultimele clipe.

Deși a fost curtată de mii de bărbați, Celine Dion a iubit doar o singură dată. Spunea despre Rene ca i-a fost ‘singurul iubit’ pe care l-a avut vreodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *