”Cea mai trista zi din viata mea!” Cine spune asta!

florin-si-liviu-vasilica-refacuta

”19 octombrie 2004 – cea mai trista zi din viata mea. Acum 12 ani, tata parasea aceasta lume, in plin apogeu artistic, lasand pe umerii mei o mare responsabilitate si sarcina de a-i duce numele si cantecul mai departe. Timp de 12 ani m-am rugat ca Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa si el sa fie, acum, intr-o lume mai buna. Ma mandresc cu faptul ca am reusit, timp de 12 ani, sa-i tin vie amintirea, am reusit ca muzica lui sa se auda in continuare in emisiuni, spectacole si evenimente private, am reusit ca el sa nu fie dat uitarii, asa cum se intampla cu mai toti marii artisti si oamenii de valoare care pleaca dintre noi. Tot ceea ce am realizat, in urma lui, este numai planul Lui Dumnezeu si nu ar fi fost posibil fara existenta voastra. Ramane, pentru totdeauna, dorul de tata, dorul de Liviu Vasilica si durerea pentru ca el nu mai este aici, cu noi…”, a scris Florin Vasilică, fiul lui Liviu Vasilică.

statuie-liviu-refacuta

Astazi am decis sa merg separat la statuia lui tata, dupa ce s-a terminat intalnirea de acolo… Si asta pentru ca, in acesti 12 ani care au trecut, tot separat si singur am facut ceea ce am facut in amintirea lui. Din pacate Alexandria si Teleormanul nu poate face mai mult de atat pentru tata. Se considera ca nu merita, cu adevarat, o comemorare sau un spectacol omagial, ci doar o intalnire la statuie, intalnire la care se aduna o mana de oameni… Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa si sper ca, acolo unde este, sa fie intr-o lume mai buna, inconjurat de dragoste, apreciere si, mai ales, bunatate…”, a completat artistul.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media