femeie-si-barbat-care-se-tin-de-mana

Toamna aceasta se anunță a fi una tumultuoasă din mai multe puncte de vedere, însă în tot acest tumult, câțiva nativi ai horoscopului vor avea toate condițiile necesare pentru a-și întâlni partenerul mult visat.

Uite cine sunt norocoșii care își vor găsi jumătatea în următoarea perioadă:

Taurii

După o perioadă în care te-ai concentrat pe viața profesională, a venit timpul să-ți focusezi energia și într-o altă direcție… viața amoroasă. Stelele arată că luna octombrie va fi luna în care e foarte posibil să cunoști pe cineva și să începi o relație. Altfel spus, vei emana multă energie sexuală și este foarte posibil ca această toamnă să fie una de neuitat pentru tine. Bucură-te de tot ce ți se întâmplă, pentru că meriți!

Sfatul nostru – Nu te arunca într-o relație serioasă de la început! Analizează bine toate situațiile și ia o decizie abia după aceea.

Leii

Dacă ai cunoscut o persoană interesantă de curând, care ți-a căzut cu tronc, află că e posibil ca relația voastră să evolueze în această toamnă. Dacă ești încă singură, ai toate șansele ca până la sfârșitul lui septembrie să-ți cunoști prințul. Și, dincolo de aceste vești bune, află că și următoarele luni se anunță a fi foarte fierbinți! În sfârșit, soarele a ieșit și pe strada ta, din punct de vedere amoros!

Sfatul nostru – Lasă-te purtată de fiorii dragostei pentru că n-ai mai trăit de mult timp ceva atât de frumos. Astrele sunt în favoarea ta!

Balanțele

Veștile sunt pe jumătate bune pentru tine – astrele arată că e foarte posibil să-ți găsești un partener la începutul acestei toamne dar, pe de altă parte, la fel de repede cum va intra în inima ta, va și ieși. Pentru că, în ciuda pasiunii de la început, flacăra iubirii se va stinge prin decembrie…

Sfatul nostru – Nu suferi prea mult, pentru că nu are rost. Chiar dacă te atașezi repede de oamenii din jurul tău, e cazul să te maturizezi și să iei lucrurile exact așa cum sunt.

Săgetătorii

Mulți săgetători au încheiat relații importante anul acesta – așa a fost să fie – însă doar câțiva dintre ei își vor găsi dragostea, din nou, în această toamnă. Dacă te afli sau nu printre ei vei vedea prin octombrie. Îți ținem pumnii!

Sfatul nostru – Fie că te vei număra printre cei norocoși, fie că nu, gândește pozitiv! Ai de ce, pentru că sfârșitul de an vine cu noi surprize!

Capricornii

Septembrie se anunță a fi pentru tine o lună minunată, din punct de vedere afectiv. Și, mai mult decât atât, și lunile următoare vin cu vești bune! Pe scurt, te vei îndrăgosti nebunește și vei uita rapid de toate problemele care aproape că te-au copleșit în ultimele luni.

Sfatul nostru – Relaxează-te! Și bucură-te de iubire! Iar dacă simți că acum e momentul să îți oficializezi relația sau să faci un copil, îndrăznește să faci acest pas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *