Centrul Medical Masaya s-a extins şi s-a mutat în casă nouă, iar joi, 18 aprilie, si-a deschis oficial porţile. Noua clinică medicală se află in sectorul 1, pe strada Aviator Popişteanu nr. 16.
Sub Motto-ul “Tratam cauza, nu doar simptomele “ pacienţii se pot adresa medicilor noştri pentru următoarele specialităţi: Ortopedie si Traumatologie, Reumatologie, Neurologie, Cardiologie, Recuperare Medicală (Fizioterapie şi Kinetoterapie), Nutriţie şi Remodelare corporală.
Alături de echipa medicală, ne-au fost alaturi pentru a sustine sistemului sanitar: Bianca Drăguşanu, Adriana Bahmuțeanu, Tania Budi, Rocsana Marcu, Mircea, Deea Maxer, Dinu Maxer, Mihai Mitoşeru, Raluca Podea, Andrei Ştefănescu, Andreea Tonciu, Dj Harra, Cristi Brancu, Oana Turcu, Mădălina Bălan, Silvia Roşca, Nicolae Cristescu si primarul sectorului 1, Daniel Tudorache.

Unitatea medicală se întinde pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, dotata cu un spaţiu generos dedicat recuperării medicale posttraumatice şi postoperatorii. Această nouă clinică vine ca o extindere a primului sediu din sectorul 3, care a fost înfiinţat în 2016, unde mai mult de 5000 de pacienţii au fost până acum trataţi cu succes.

Adriana Bahmuteanu a venit la deschiderea celui de-al doilea Centru Medical Masaya

Pe partea de Ortopedie, consultaţiile sunt acordate de Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat în chirurgia artroscopica minim invazivă. Specialistul nostru a lucrat timp de 5 ani în Marea Britanie unde a avut ocazia să colaboreze cu cei mai buni chirurgi. A făcut parte din grupul de medici care au tratat jucatorii echipei Manchester United din Anglia şi a învăţat de la dr. Phil Hirst, doctorul echipei.
Această oportunitate l-a ajutat să dobândească suficientă experienţă încât să-şi trateze pacienţii cu succes. Pasiunea lui pentru această meserie l-a determinat să se întoarcă în România, ţară în care trăieşte de la vârsta de 3 ani, şi să aplice metode moderne de tratament, fără durere, pe care le-a implementat în premieră la noi.
De curând, Dr. Tarek Nazer a început cea de-a doua specializare în Medicina Sportivă pentru a combina metodele minim invazive folosite la sportivi şi pentru a le aplica tuturor pacienţilor săi de la Clinica Masaya.
Dr. Tarek Nazer are o carte de vizită impresionantă. Tratează anual 6.000 de pacienţi, la clinica Masaya şi la spitalele private, efectuează peste 800 de intervenţii chirurgicale, dintre care jumătate sunt prin artroscopie, metodă minim invazivă cu recuperare rapidă, şi oferă soluţii moderne de protezare unui număr de 200 de pacienţi.
Medicul și-a format propria echipă de profesionişti care acordă suport pacienţilor şi pe partea de Fizioterapie. În Clinica Masaya, aceştia pot efectua următoarele proceduri: Tecar, Tens, Ultrasunet, Laser, Magnetoterapie, Electroterapie, Terapia cu unde şoc şi Crioterapie.
Pe partea de Remodelare Corporală, la Clinica Masaya s-a investit în aparatură de ultimă generaţie, unică în România. Sunt disponibile şedinţe de Criolipoliză cu un sistem Full-Metal Suround care acţionează pe toată suprafaţa corpului datorită celor 5 capete de diferite dimensiuni , inclusiv la nivelul bărbiei duble.
În premieră în România, pacientele au la dispoziţie aparatul Cryoshockwave combinat cu electrostimulare. Aceste opţiuni îl fac deosebit de celelalte programe de remodelare prin faptul că nu este eliminată doar celulita, ci este îmbunătăţită şi structura ţesutului.
Alte proceduri disponibile în Clinica Masaya sunt drenajul limfatic, cavitaţia, radiofrecvenţa, vacuumul şi electrostimularea. Toate aceste şedinte ajută la creşterea fermităţii şi la eliminarea celulitei.

Cristi Brancu si Oana Turcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *