Indragitul interpret de muzicala populara Gabriel Dumitru are o multime de planuri muzicale care mai de care mai interesante. Pentru ca anul trecut a lansat piesa dance „Boca Boca” si anul acesta se gandeste la un astfel de proiect. Insa pina atunci solistul se pregateste pentru un spectacol anilversar care va avea loc pe 6 septembrie in Piata Mihai Viteazu din Targoviste.

Gabriel Dumitru

„Spectacolul este organizat de centrul cultural Targoviste si este un eveniment dedicat mie si orchestrei populare Chindia.

Claudia Ghitulescu si Gabriel Dumitru

Un ajutor important ni l-a dat directorului Centrului Cultural Dambovita Ionut Lascaie. Artiștii care vor participa sunt prietenii mei cei mai buni și de suflet și mari artiști – Claudia Ghițulescu, Oana Tomoiga, Paul Ananie, Florentina Miinea, Alexandru Bradatan, Maria Beatrice Bandoiu, Stana Stepanescu, Narcisa Băleanu si multi altii pe care ii vedeti pe afis. Pregatesc multe surprize fanilor mei si ii astept la concert. Sper sa mi fie alaturi si sa le placa ce fac. Si trebuie sa le amintesc ca tocmai am lansat o piesa noua populara care se numeste „Dragoste, inima rea” fiind o colaborare cu Ancuta Corlatan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *