Interprerta de muzică Delia Barbu, cea care a lansat de curând un videoclip în care apare alături de fiul ei, este foarte sexy atunci când nu poartă costumul popular.

Zilele trecute a avut mai multe evenimente mondene, a fost la ziua unui prieten, la Cafeneaua Actorilor din Bucureşti, iar apoi a participat la nunta prietenei ei Marcela Fota şi a purtat o costumaţie extravagantă, care te duce cu gândul la prezentări de modă.

Rochia purtată a fost semnată de Elisabeta Franchi iar geanta pe care o are este semnată de Mihai Albu. Atunci când nu cântă melodii de muzică populară, Delia are o viaţă obişnuită şi încearcă să se menţină în formă, fâcând masaj sau mergând la sală. „Pot să spun că am grijă de mine şi mă port aşa cum trebuie pe unde merg. Antrenoarea mea Ricarda Filip Rădulescu mă face să fiu în formă pentru concertele mele, să pot să fiu suplă şi să mă mişc bine. Iar Mariana Iordaiche se ocupă de îngrijirea tenului şi modelarea corporală. Sunt bucuroasă că lucrez cu ele”, ne-a mai spus Delia Barbu care în câteva săptămâni este gata să termine albumul la care licrează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *