isus

Peste numai 10 zile, crestinii ortodocsi vor sarbatori Invierea Domnului, adica Sfintele Pasti. Sa ne indreptam putin atentia asupra Bibliei si asupra acelor alimente, pe care este posibil, sa le fi mancat Mantuitorul Iisus Hristos.

Daca te-ai intrebat ce alimente a mancat Iisus Hristos atunci cand era in viata, ei bine, stiinta incearca sa descifreze cateva secrete din Biblie. Cu o interpretare istorica, expertii pot trasa o linie temporala pana in trecut si pot evalua modul in care oamenii traiau in zilele lui Iisus Hristos.

AJ Jacobs, autorul carti „The Year of Living Biblically”, si Dr. Don Colbert au studiat impreuna biblia pentru a gasi cateva indicii nutritionale despre dieta lui Iisus Hristos.

Cum era hrana lui Iisus diferita de cea din zilele noastre?

Oamenii din perioada in care a trait Iisus Hristos aveau o dieta curata, in mare parte pe baza de vegetale. In acea regiune a lumii, lintea, cerealele integrale, fructele, legumele, curmalele, nucile si pestele erau toate destul de populare. Pentru gustari, unii oameni mancau chiar si lacuste si greieri. Toate aceste alimente aveau o valoare nutritionala corespunzatoare si erau satioase, fara grasimi sau colesterol in exces.

Multi oameni mancau mare parte din hrana lor cruda, care confera, de asemenea, unele beneficii suplimentare pentru sanatate. Iar mestecatul suplimentar pe care il implica alimentele crude arde calorii suplimentare.

Mai multe aici.

„Informatii furnizate prin amabilitatea Feminis.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *