Ce i-a făcut criminalul ut criminalul Alexandrei: „Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi bandă adezivă pe ochi“. Prin ce orori a trecut fata

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a dezvăluit ce i-a făcut adolescentei Alexandra Măceșanu, după ce tânăra s-a urcat în mașina lui, la ocazie, cerându-i să o ducă la un liceu, în dimineața zilei de miercuri, 24 iulie.

Potrivit informaţiilor furnizate de criminalul din Caracal în timpul interogatoriului, Alexandra Măceșanu l-ar fi rugat s-o ducă din Dobrosloveni la un liceu din Caracal, unde Alexandra urma să se întâlnească cu un prieten.

alexandra macesanu, rapire, casa criminal caracal, tanara batuta si violata
Alexandra Măceșanu, ucisă deGheorhe Dincă cu sânge rece la o zi după ce a răpit-o

„Vreau să merg la liceu, vă rog!”, i-ar fi spus Alexandra Măceşanu criminalului Gheorghe Dincă, potrivit libertatea.ro.

Pe drum, criminalul din Caracal a adus în discuţie viaţa sexuală a fetei, propunându-i, într-un final, să întreţină relaţii sexuale, „nu în maşină, într-un loc…“.

Alexandra Măceșanu, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, a refuzat avansurile sexuale, motiv pentru care Gheorghe Dincă s-a enervat şi a oprit maşina.

„Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi bandă adezivă pe ochi“, a descris criminalul din Caracal momentul.   

În plus, criminalul i-a imobilizat mâinile Alexandrei Măceșanu şi apoi a continuat drumul spre casa lui din Caracal, în maşina Renault de culoare gri.

La acest moment, este deja dovedită prezenţa copilei în maşina criminalului. În autoturism s-au găsit fire de păr ale victimei, dar şi un cercel al acesteia, probele ADN atestând cele afirmate de criminal. 

Dezvăluiri tulburătoare în cazul Alexandrei Măceșanu au fost făcute şi de liderul sindicatului Europol. Acesta a spus că adolescenta a fost violată în spatele unei şcoli din Caracal. 

„Alexandra a oferit foarte multe informaţii referitoare la momentul de când ea a fost luată cu maşina de pe drumul public până în momentul în care faţa i-a fost acoperită de un material textil şi nu a mai putut observa absolut nimic. Ea a fost dusă în municipiul Caracal în spatele unei şcoli, unde a fost violată şi legată“, a dezvăluit Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, la Digi 24. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media