Ce a pățit Paul Surugiu-Fuego la un concert: ”Am o listă impresionantă de momente…”

Paul Surugiu-Fuego a pățit fel și fel de lucruri de-a lungul carierei sale. Iată ce povstește artistul nostru. „Am o listă impresionantă de momente haioase pe scenă. Am uitat și versuri, am improvizat, am și căzut de pe scenă, m-am trezit cu oameni care nu mai plecau, am rămas fără baterii la microfon. Cumva, atunci când ești în fața oamenilor ești în priză continuă și trebuie să te aștepți la orice și să fii pregătit pentru orice. Sunt deja, călit la acest capitol. Cel mai dificil moment a fost la Chișinău, în 2012, pe scena mare a Palatului Național, într-un concert grandios, cu orchestra Fraților Adavahov. 

Fuego a cantat acapella la un concert unde i s-a oprit lumina

După vreo 20 de minute de concert, s-a luat lumina complet! Și nu a durat câteva minute, ci fix 45 de minute, în care a trebuit să reușesc și să țin oamenii până s-a remediat problema! Am început să le vorbesc, iar ei au stat și m-au ascultat. Mioara Velicu, care urma să cânte ca invitat special, a venit în adidași alături de mine și-a început să zică bancuri. Iar eu, de nervi, am rugat oamenii să-și aprindă telefoane, ei au luminat scena și le-am cântat, fără amplificare, „ȘI-AȘA-MI VINE CÂTEODATĂ”. Iar ei au cântat alături de mine, nefiind unul care să plece din sală! De-asta-mi place de mor profesia asta! Ne vedem vineri, de la 17.45, la TVR 2!” (Paul Surugiu-Fuego)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media