CătălinBotezatu, declarații la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Cătălin Botezatu a fost prezent azi la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, alături de Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Oana Roman, Mircea Solcanu, Rita Mureșan și Iulia Albu. Cătălin Botezatu a vorbit ieri, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, despre regretatul designer, care a murit la 43 de ani, în urma unui tragic accident de mașină.

„Suntem sortiţi pieirii şi cu toţii greşim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit foarte tare şi, nu în ultimul rând, a prietenilor. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat, declarat la începutul carierei sale copilul minune al modei româneşti – un copil care prin creativitatea sa a demonstrat că este bun. Ne pare rău că ne despărţim astfel de el atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin şi fie ca ce se va întâmpla de acum încolo să fie luminat! Dumnezeu să te ierte”, a declarat Cătălin Botezatu, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media