catalin-botezatu-show-new-york-11
Cătălin Botezatu a participat, după aproape trei ani de pauză, la festivalul de modă din Statele Unite ale Americii, New York Couture Fashion Week.
Designerul a prezentat noua sa colecție, Spirit of India, în fața unei audiențe formată din peste o mie de specialiști din industria modei, sosiți la New York din întreaga lume.
Show-ul lui Cătălin Botezatu a fost prezentat de Luminița Anghel, cunoscuta artistă din România aflându-se de ceva timp în Statele Unite ale Americii.
Anastasia Soare, cea supranumita Regina Sprâncenelor de la Hollywood, l-a susținut pe Botezatu urmărind show-ul din primul rând. La fel și Excelenta Sa Ambasadorul României la ONU, Ion Jinga.
La finalul prezentării, Cătălin Botezatu și-a făcut apariția pe catwalk mulțumind publicului pentru apreciere și susținere.
Apoi, designerul român s-a retras în culise unde, alături de toate modelele care au defilat pe scenă, a fost fotografiat de zecile de reprezentanți Mass Media prezenți la eveniment.
Show-ul Spirit of India a reprezentat cea de-a zecea participare a lui Cătălin Botezatu la New York Couture Fashion Week.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *