Andale - Claudia Pavel refacuta

Claudia Pavel arată mai bine ca niciodata! Si pentru ca este intr-o forma de zile mari, artista a pregatit un videoclip incendiar la o piesa in limba spaniola, noul ei single, “Andale”! 

A schimbat mai multe costume de baie si a incins atmosfera la Snagov – WaterFun – acolo unde a filmat clipul de imagine pentru “Andale”. Piesa este una “caliente”, de dragoste,  o colaborare cu Sprint Media.

“ “Andale” este o piesa fierbinte, de vara, de dragoste, pentru care am filmat un clip de imagine. Este o piesa in limba spaniola, care se asculta pe plaja, la petrecerile cu prietenii, pe barca, in masina…Nu va dezvalui nimic mai multJ! Sper sa va placa!”, spune Claudia, marind suspansul.

“Andale” este al patrulea single al Claudiei Pavel,  de cand frumoasa cantareata s-a intors in tara, din America, acolo unde a avut un real succes alaturi de Fatman Scoop. “Suna-ma”, “Privilege” si  “A guy like you” feat Dante Thomas sunt cele trei piese pe care Claudia le-a lansat in ultimii doi ani, dupa ce a revenit in Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *