by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Carla’s Dreams își bucură și își surprind fanii cu piese variate ca mesaj, care adună milioane de vizualizări pe YouTube.

Ultimul single lansat, “Antiexemplu”, a depășit 10 milioane de vizualizări la numai o lună de la lansare și a luat cu asalt radiourile. Videoclipul piesei “Antiexemplu” a fost filmat in Chișinău, în regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.

Spre pragul de 10 milioane de vizualizări de îndreaptă și single-ul “Ne bucurăm în ciuda lor”, lansat în noiembrie 2016.

Se pare că anul 2017 va fi unul cel puțin la fel de bun ca cel anterior pentru băieții de la Carla’s Dreams. Anul trecut, patru single-uri lansate de Carla’s Dreams, “Acele”, “Sub pielea mea”, “Imperfect”, “Cum ne noi” au depășit fiecare 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

“Antiexemplu” este piesa care dă numele concertului și albumului pe care Carla’s Dreams îl vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live care, promit băieții, va fi unul de excepție, regizat chiar de ei.

În cadrul concertului din 13 mai se vor auzi live piese deja cunoscute, dar și piese noi care vor fi interpretate în premieră în cadrul unui show Global Records și BestMusic Live Concerts, iar biletele pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro și bilete.carlasdreams.com

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5 000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiștii lor preferați și invitații lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *