Carla’s Dreams se bucură de la fel de mult succes ca și în 2016. Single-ul „Antiexemplu” este pe locul 1 in MediaForest, conform difuzărilor pe radiourile și televiziunile muzicale.

După ce ultimul single lansat, “Anti CsD” a depășit 1 milion de vizualizări în doar 5 zile, băieții de la Carla’s Dreams pun la punct ultimele detalii pentru concertul din 13 mai de la Arenele Romane.

Carla’s Dreams- “Anti CsD”:

Carla’s Dreams își doresc ca totul să se desfășoare perfect și ca spectacolul să fie unul extraordinar, mai ales pentru că este pentru prima dată când aceștia vor fi regizorii evenimentului.

Numele concertului “Antiexemplu” este dat de single-ul care dă și titlul albumului pe care Carla’s Dreams îl vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live.

Carla’s Dreams a lansat la începutul lunii clipul piesei “Dragostea din plic”, care se apropie de 3 milioane de vizualizări pe YouTube, în timp ce “Antiexemplu” a ajuns la peste 12 milioane de vizualizări. Anul 2016 a fost prolific pentru Carla’s Dreams, cu 8 premii câștigate la Media Music Awards.

În cadrul concertului din 13 mai se vor auzi live piese deja cunoscute, dar şi piese noi care vor fi interpretate în premieră în cadrul unui show Global Records şi BestMusic Live Concerts, iar biletele pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro şi bilete.carlasdreams.com

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un adevărat success, un eveniment sold out. Cei peste 5 000 de fani au venit din toată țara pentru a-i asculta live pe artiștii lor preferați și invitații lor: Antonia, Loredana Groza, Delia, Nicoleta Nucă, Vanotek, Georgian, Yanka.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *