carlas dreams - loredana lumea taCSD Te rog

Carla’s Dreams continua sa isi surprinda fanii. De data aceasta, ei sunt cei care au compus si interpreteaza piesa de pe coloana sonora a celui mai recent serial TV – “Atletico Textila”.

 

Carla’s Dreams – Atletico Textila

 

 

“Ne face placere sa participam la crearea soundtrackului pentru noul serial de comedie Atletico Textila de la ProTV.

A fost vesel, va fi si mai.. ”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Cei de la Carla’s Dreams sustin concerte sold out in toata tara, spre bucuria fanilor care vin sa ii vada, incantati sa asculte live piesele care i-au facut celebri.

Carla’s Dreams au doua piese in top 10 radiouri din Romania “Te rog” si “Sub pielea mea” – piese cu peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube fiecare.

Pe 7 mai la Arenele Romane din Bucuresti, Carla’s Dreams isi lanseaza noul album – „NGOC”. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile si televiziunile din Romania “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar si piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”.

O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand.

Bilete aici:

http://www.iabilet.ro/bilete-carla-s-dreams-lansare-album-ngoc-7-mai-arenele-romane-24731/

Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova. La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.

CSD Delia video3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *