fm2
Acest lucru este discutat intr-un filmulet postat pe YouTube. Afirmatia a fost facuta intr-un interviu exclusiv pentru Telegraph, de publicistul de origine americana, Edward Griffin.
Mai precis, filmuletul dezvaluie povestea biochimistului Ernst Krebs, care a folosit vitamina B17 pentru a crea laetril si amigdalina, acum 5 decenii. In filmulet se vorbeste ca lupta de a oferi dovezi conform carora B17 poate trata cancerul, a inceput in urma cu 50 de ani.

Vitamina se gaseste in mere, cirese, piersici, prune si alte fructe!

La insistentele Industriei Farmaceutice, Administratia Alimentelor si Medicamentelor din SUA a considerat aceasta teorie si „vindecare a cancerului” drept o escrocherie si frauda.
Mai precis, ei au spus ca aceasta metoda alternativa este periculoasa si toxica, si i-au pus punct. Cu toate acestea, batalia lui Ernst Krebs, John Baird, Ralph Moss si a celorlalti, de a dovedi ca, cancerul poate fi vindecat in acest fel, a fost dezvaluita pe internet.
Toate aceste informatii au fost cuprinse in cartile lui Edward Griffin, intitulate „Stiinta si Politica Cancerului” si „O lume fara cancer”. Griffin a vizitat Serbia si intr-un interviu, a declarat despre chimioterapie ca nu e decat o deceptie medicala.
Mai mult, un alt expert popular este de acord cu faptul ca aceasta boala, cancerul, poate fi tratata cu vitamina B17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *