Brotac Medical ok

Pentru a veni in sprijinul pacientilor si pentru a-i indemna sa mearga la cardiolog nu doar cand au probleme medicale ci si pentru un consult de rutina, pana la sfarsitul anului, Brotac Medical Center ofera gratuit investigatia EKG.

Electrocardiograma (ECG sau EKG) este inregistrarea activitatii electrice a fibrelor musculare ale inimii si cu ajutorul ei se pot enunta o serie de proprietati si boli ale inimii: arata modificari la pacientii cu cardiopatie ischemica, tulburari de ritm cardiac, modificari aparute in infarct miocardic, pericardite si miocardite, blocuri artrio-ventriculare.

Diagnostic si tratament

Un diagnostic complet si la timp poate salva vieti, mai ales ca este cunoscut faptul ca bolile cardiovasculare sunt responsabile de mai multe decese in lume decat cancerul. O investigatie EKG facuta periodic poate depista eventualele probleme si astfel poate preintampina afectiunile grave ale inimii. La Brotac Medical Center, medicii cu experienta te pot ajuta in depistarea eventualelor probleme de sanatate, pentru a preveni sau trata. Programeaza-te la 021.9406 si fa-ti analiza gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *