Iarna și-a intrat în drepturi, iar o haină de blană caldă și confortabilă poate fi piesa de rezistență a garderobei unei femei, fiind un articol vestimentar prețios. Paltoanele și gecile sunt detronate de hainele de blană care în noul sezon arată mai îndrăzneț ca niciodată.
Designerii susțin că blănurile pot fi purtate atât la o ținută casual cât și la una elegantă și în orice moment al zilei dacă sunt asortate potrivit.
Fie că vă doriți o haină scurtă sau lungă, alegeți o blană nobilă precum cea de vulpe, nurcă, raccon sau chinchila rex. Creațiile Carolina Design sunt deja preferatele vedetelor din România. Nico, Lavinia și fetele de la Bambi sunt printre artistele care au ales produsele producătorului din Timișoara. Având o experiență de peste 30 de ani în blănărie și pielărie, cu mii de clienți mulțumiți care revin atât în magazinul din Timișoara, cât și la târgurile din țară, Carolina Design garantează calitatea.
 
¨     Această blană de vulpe argintie din Finlanda cu finisaje de calitate este un must have al oricărei doamne moderne. Este un produs nou cerut în special pe piața din Italia. La ea a fost asortata o căciula din același material, fiind combinația perfectă!
¨     Un model versatil ce merge purtat la o rochie elegantă cât și la o ținută casual de zi.
¨     Un model ce poate fi purtat cu orice ocazie. Este o haină din chinchila rex foarte ușoară și practică. Finisajele sunt de calitate superioară.
¨     Un alt model practic și preferat al designerilor în acest sezon. Confecționată din chinchila rex, haina este ușor de adaptat oricărei ținute. (foto 5)
¨     Capa de blană din vulpe polară este elegantă și rafinată, fiind un must have al oricărei femei moderne.  
¨     Posibilitățile de a asorta o vestă de blană sunt nenumărate. Sfatul stiliștilor este să o porți cu o ținută într-o singură culoare, o poți purta și cu jeanși la o ținută casual relaxată sau poți fi elegantă purtând o vestă de aceeași lungime cu rochia sau fusta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *