Bilanțul negru! 60 de persoane moarte în urma

alex hogea

Bilanțul negru al persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns, din păcate, la numărul 60. Tânărul care a murit duminică este Alex Hogea, în vârstă de 19 ani, care era internat la un spital din Viena.

Student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, tânărul originar din Sinaia a ajus la spital, în noaptea tragediei, cu arsuri de peste 60 la sută din suprafața corpului. El a fost transportat  la un spital din Viena, unde a stat intubat, iar starea lui părea că se ameliorase, însă trupul lui a cedat, duminică.

Pe 8 noiembrie, când Alex a fost transferat în Austria, părinții acestuia au ajuns cu o cursă de linie la Bruxelles, acolo unde li se spusese că va fi dus fiul lor, ei aflând ulterior că tânărul a fost transportat la clinica AKH din Viena. Potrivit unor surse apropiate familiei, soţilor Hogea li s-a spus, la Spitalul Universitar, unde era internat fiul lor, că acesta va fi transferat la un spital din Bruxelles.

În condiţiile în care băiatul, aflat în stare foarte gravă, urma să fie dus cu un avion militar, părinţii tânărului s-au îmbarcat într-o cursă de linie şi au plecat la Bruxelles, acolo unde li se spusese că va fi dus fiul lor, spun sursele menţionate.

Cei doi soţi au aflat că autorităţile au decis ca Alexandru Hogea să fie dus la Clinica AKH din Viena. Astfel, părinţii tânărului au luat un alt avion, către capitala Austriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media