Bella Santiago a gătit pentru Corina Chiriac și Adrian Enache!

Bella Santiago și-a deschis o afacere cu banii câştigaţi la X Factor, competitie la care a participat la finalul anului 2018, la Antena 1. Cântăreața de origine filipineză şi-a deschis un restaurant cu specific asiatic în zona Pipera-Tunari.

Și pentru a nu închide restaurantul ”Santiago Kitchen”  cântăreața le livrează acasă clienților care doresc să consume în această perioadă preparate cu specific asiatic.

Belle santiago, Adrian Enache si Corina Chiriac
Bella, Adrian si Corina

Cântăreața merge des la fața locului pentru a supraveghea activitatea de la restaurant. Invitată în a doua ediție a emisiunii ”Opriți timpul ” de la Național Tv, de duminică, 29 martie, ora 13.00, ea le-a gătit la filmări prezentatorilor Corina Chiriac și Adrian Enache, dar și invitaților emisiunii, mâncare cu specific asiatic, la care se pricepe de minune. Prezentatorii au avut de gustat din două feluri de preparate delicioase, cu care Bella i-a cucerit pe amândoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media