Sâmbătă, 28 septembrie 2019 au avut loc campionatele de Marș ale Landului Viena pe distanță de 10 km împreună cu Campionatele Naționale ale Austriei. Evenimentele au avut loc într-o localitate de lângă Viena, Amstetten. Iată cine a câștigat competițiile.

În competiție au participat și sportive ai Clubul sportiv Kahlenberg Viena, care îi are la conducere pe Clara și Sorin Popescu. Clubul s-a făcut remarcat în timp prin performanțe de excepție realizate de sportivii antrenați și îndrumați aici.

campionate sportive austria
Andreea

Andreea Cristina Minescu Drăgan este o sportivă titrată care a reușit să se claseze pe primul loc în proba de 10 km Marș. Andreea a început să practice atletismul în Ploiești, încă de la 9 ani și a strâns numeroase medalii în compeții internaționale. Andreea s-a clasat tot pe locul 1 și în aprilie în proba clasică a acestei discipline, adică 20 de km Marș. Andreea este o sportivă care deține în Austria câteva recorduri în atletism la juniori, a făcut o pauză competițională și anul acesta a revenit cu performanțe deosebite, a câștigat campionatele Landului Viena și a reușit clasarea pe locul 1 la Campionatele de Land ale Vienei și locul 3 la campionatele pe Austria, atât în proba de 10 km cât și la 20 km.

Roxana Epure este din Iași și este la prima participare la un concurs de asemenea importantă. S-a clasat pe locul doi în urmă deciziei de a fi penalizată concurența din față. Rezultatul Roxanei este remarcabil, având în vedere că proba de marș este solicitantă prin îmbinarea a trei elemente, tehnică, viteză și rezistență. Clubul SV Kahlenberg are performanțe notabile și a fost de mai multe ori lăudat pentru performanțele care le realizează sportivii împreună cu antrenorii. La cursa de pe 28 septembrie. La startul competiției s-au aliniat 40 de sportive din Austria, Ungaria și Etiopia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *