„Astăzi copil, mâine campion mondial”, campanie-eveniment inițiată de maestrul sportului românesc Florin Neby și centrul cultural Top Kids

994479_694992770595330_6638441391657469697_n

În acest an, sărbătoarea internațională a Zilei Copilului, 1 iunie, constituie contextul ideal pentru un eveniment prin care se dorește descoperirea aptitudinilor celor mici pentru sportul de performanță și încurajarea în a il practica. Astfel, campionul mondial și european la gimanstică aerobică, Forin Neby, împreună cu Centrul Cultural Top Kids organizează campania-eveniment „Astăzi copil, mâine campion mondial”.

„La 5 ani și jumătate am ajuns în sala de gimnastică artistică a clubului Dinamo. După multe medalii naționale și internaționale în gimnastica artistică, a trebuit să mă retrag la vârsta de 21 de ani, dar după trei luni, pe semnătura mea, în fața medicului, am intrat în lotul național de gimnastică aerobică unde, în timp, am reușit să câștig 7 medalii de aur, argint și bronz la campionatele europene și mondiale. Pentru mine, tatăl meu este un model de reușită și în același timp de inspirație. Prin acest proiect, inițiat alături de Top Kids, dorim să inspirăm celor mici să viseze cu ochii deschiși la ziua când vor deveni campioni mondiali”, spune Florin Neby, care din pasiune pentru sport, a deschis Neby Fitness Club în zona Băneasa din București.

„La Top Kids, principalul nostru scop este dezvoltarea personală a fiecăruia dintre micuții noștri cursanți, pe multiple planuri. Vrem să fim alături de ei, să descoperim împreună și să susținem talentele și aptitudinile copiilor. De la vârste fragede, ei trebuie să fie încurajați și motivați. Puterea exemplului contribuie foarte mult, din acest motiv am fost onorați să-l avem pe Florin Neby alături în proiectului nostru. Gimnastica aerobică nu se regăsește deocamdată în organigrama Top Kids însă cred că după acest eveniment o vom introduce, alături de celelalte noastre discipline sportive, precum zumba, street dance, tenis, înot sau baschet”, a arătat Loredana Tache, fondatoarea centrului cultural Top Kids.
În această campanie-eveniment, s-au alăturat și alți parteneri, precum echipa de profesioniști Luxury Photo-Video și agenția de publicitate Clara Ilie PR Agency.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media