Empty Road To Upcoming 2016 At Sunset

Anul 2016 are din punct de vedere numerologic o vibratie universala 9 (2+1+6=9) este o vibratie masculina, profunda, sacra, compusa din 3 trinitati (3×3). Numarul 9 este ultimul in scara numerologica de baza( numerologia se bazeaza pe primele 9 cifre) iar din punct de vedere energetic vibratia lui 9 vorbeste despre profunzime, altruism, dragoste universala, intuitie si capacitate spirituala in contact cu esenta naturii cosmice.

Numarul 9  pare sa se afle intr-o legatura directa cu esenta cosmosului si a sufletului uman, aduce un indemn pentru studiile oculte, generozitate, noblete sufleteasca, neliniste, entuziasm, irascibilitate si aroganta. Aceasta vibratie ne da curaj, franchetea pare sa devina dusmanul nostru cautand conflictele si confruntarile. Cuvintele pot musca in acest an, disputele verbale sunt pe valul energetic al acestei vibratii. Spiritul de dreptate este amplificat aducand in lumina orice abuz, nedreptate. Aceasta energie protejeaza oamenii lipsiti de aparare, ii indeamna sa lupte pentru drepturile lor.
Un an de vibratie 9 aduce realizari si finalizari, nu ai unde sa te ascunzi de aceasta vibratie ce va face curatenie in viata noastra indiferent daca vrem sau nu vrem.

Aceasta vibratie  afecteaza oamenii in diferite moduri, dar un lucru este sigur, tot ce este uzat sau nu mai este de folos in viata noastra, va fi probabil eliminat sau reziliat. De obicei, emotiile sunt pe val pentru ca subconstientul stie ca exista o schimbare majora si in curs de desfasurare. Vom fi sensibili dar si intuitivi iar ceea ce este foarte important intr-un an 9 este forta gandirii, ar trebui sa gandim pozitiv,forta gandirii face foarte mult in acest an. Experientele aduse de acest an necesita curaj, atentie marita deoarece tendinta va fi sa ne uitam la ansamblul unei situatii uitand de detalii.

Acesta este inceputul sfarsitului, dar nu numai, este timpul pentru a lega lucrurile neterminate, este timpul pentru a finaliza lucrurile incepute si sa renuntam la anumite asteptari. Exista un sentiment de goliciune, acuma este momentul sa incepem sa devenim confortabili cu necesitatea de a schimba ceea ce trebuie schimbat in viata noastra. Modificarile aduse de acest an implica atat viata personala, profesionala cat si cele ce tin de tara, mediul in care traim, credinte spirituale. Acesta este anul final al unui ciclu universal  de 9 ani, este anul reevaluarii, se va trece in revista ultimii 9 ani si se face o nota de plata karmica in bine sau in rau.

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana- astro.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *