Antonia a avut parte de o atmosferă magică de Crăciun, alături de cei doi copii ai săi, Dominic şi Akim. Alături de Alex Velea şi de persoanele cele mai dragi, artista a avut parte de un Crăciun de poveste.

Antonia se bucură din plin de viaţa de familia, mai ales de când a venit pe lume şi cel de-al doilea băieţel pe care îl are cu Alex Velea. Artista iubeşte şi este iubită, iar asta e cel mai important lucru. De Crăciun frumoasa Antonia a decis să nu cânte şi să se bucure de acest moment alături de cei dragi.

Ziua de Crăciun a făcut-o pe Antonia tare fericită şi nu a rezistat până nu a postat pe reţelele de socializare fotografii cu toată familia. Antonia şi Alex Velea şi-au îmbrăcat copiii cu nişte pulovere tare drăguţe cu reni, iar lângă brad cei doi erau absolut adorabili. Pentru că au fost cuminţi tot anul, micuţii au primit multe cadouri de la Moşul, printre care şi un pistol care se pare că l-a fascinat pe Dominic.

Alături de cei doi amorezi au fost prezenţi şi părinţii lui Alex Velea, care s-au bucurat din  plin de moment şi mai ales de cei doi nepoţei frumoşi.

Antonia nu a putut să uite faptul că fiica sa, Maya, nu i-a fost alături de Sărbători. De când a avut loc despărţirea de Vincenzo Castellano a tot încercat să o aducă în ţară, însă nu a reuşit. Şi anul acesta, Antonia a petrecut Crăciunul departe de fetiţa sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *