IMG_8563
Pe Annely Cole o stim inca de cand activa in Sweet Kiss, drept roscata fostei trupe dance din anii ’90. Talentata artista s-a relansat solo, are deja 5 single-uri, doua videoclipuri si numeroase aparitii TV si radio, atat pe plan national cat si international. 
Prea putine persoane stiu, insa, ca aceasta a avut mari probleme de sanatate dupa ce a nascut. S-a zbatut intre viata si moarte, insa amibitia de a-si strange baietelul la piept a facut-o sa spuna ca a renascut.
Cantareata marturiseste ca era o sportiva inraita, inca de mica, dar sapte ani a trebuit sa renunte la pasiunea ei, inotul, pentru ca medicii i-au interzis orice efort fizic.
Cu toate acestea, in prezent, cand organismul i s-a mai echilibrat, stilul ei de viata s-a schimbat intr-unul sanatos, bogat in vitamine. Ba mai mult de atat, Annely face si lectii de yoga, in fiecare seara, pentru eliberarea stresului, principala cauza a problemelor ei de sanatate.
Fac sport de mic copil, insa unele probleme de sanatate, de dupa nastere, m-au facut sa renunt la activitatea mea sportiva. Acest aspect mi-a schimbat viata. Am luat in greutate mai mult decat atunci cand eram insarcinata, fapt ce m-a demoralizat in acele momente. Cu toate acestea, nu am renuntat la ideea de a reveni pe scena, sa lansez piese, sa cant. De cateva luni bune, am reinceput antrenamentele la sala, dar si sa iau lectii serioase de inot. Toate aceste aspecte se datoreaza stilului de viata, pe care-l abordez mai nou, mai ales ca am si un baiat de 7 ani, pentru care mamica lui trebuie sa arate impecabil. Ba mai mult de atat, impreuna cu el facem o echipa buna, la piscina, zilnic. Uneori, chiar imi da sfaturi cum si ce sa fac, spre uimirea mea.
Am constatat ca, datorita inotului, am reusit sa slabesc kilograme bune, dar este abia inceputul. Cred ca, impreuna cu o alimentatie sanatoasa, piscina este cheia spre a slabi si a mentine un tonus perfect. 
Pregatesc lansarea unui nou single, insotit de o campanie de imagine puternica, de aceea ma antrenez fizic cat mai mult, dar si mental. Se imbina si completeaza totul pentru mine, in ultima perioada. Mai fac si lectii de yoga, seara, atunci cand sunt linistita si-mi adorm copilul. Uneori, ma amuza unele pozitii, dar consider ca au un efect nemaipomenit asupra mea si recomand tuturor, macar 30 de minute/zi.„, marturiseste Annely Cole.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *