„Prietenilor mei,

Felicit colegele mele dragi, de zi de nastere, Margareta si Mirabela, fara a-l omite pe Daniel Iordachioaie, si nici pe toti cei aniversati in 9 iulie, dorindu-le Sanatate si sa fie acoperiti de Iubire!

DESPRE MINE, CE SA SPUN…?!

Am inceput ziua aducatoare de ceva racoare, binemeritata, pornind impreuna cu 9 prieteni spre Manastirea Pantocrator de Draganesti – Vlasca. O manastire, despre a carei existenta am aflat recent. Ghid ne-a fost prietena mea, Maica Heruvima. Drumul placut, cu modificari majore spre bine, cu noi constructii de o parte si de alta, semn ca Romania se dezvolta, a durat aproximativ o ora. Apoi, in mijloc de camp deschis, a aparut o PERLA! Manastirea se inalta frumoasa si stralucitoare si te indeamna la imbratisarea Smereniei si a Iubirii pentru Dumnezeu. Am pasit intr-o curte superba, iar in fata noastra, impunator, se deschidea Altarul de Vara al Sfintelor Tainelor Liturgice. Ne-a intampinat Parintele Serafim, un preot tanar, puternic si frumos la chip, invitandu-ne in Paraclisul Sfintei Maria Magdalena. Am ascultat un scurt istoric al vietii Sfintei si al locului. Nu va pot descrie emotia ce ne-a coplesit pe toti. In Paraclis, se afla si Baldachinul in care este expus un fragment (mana) din Sfintele Moaste ale Sfintei. Totul este IMPRESIONANT si energia locului nu se poate descrie in cuvinte. Va recomand sa treceti pragul acestei manastiri, spre Binecuvantare si Ajutor Divin.

Parintele ne-a invitat apoi, cu generozitate, la o cafea si o portie de tort, intr-o atomosfera calda, pentru care multumim gazdei.

Intorcandu-ne acasa, au inceput surprizele familiei, prietenilor, finilor si angelistilor care stiau ca in acest an nu am plecat de acasa. Si, uite-asa, incet-incet, s-au terminat si scaunele din casa, si pernele de pe covor, si nu ne-a deranjat ca am stat in picioare, bucurandu-ne de un pahar de sampanie si de aparitia tortului traditional. Ca si in anii anteriori, scenografa Alina Grecu si mama sa, Doina, mi-au daruit tortul, pe care anul acesta l-au armonizat cu creatia pictorului Alphonse Mucha. Ne-a impresionat pe toti, iar gustul a fost pe masura aspectului! Multumesc, Alina, multumesc Doina!

Doresc sa multumesc, in egala masura, tuturor posturilor TV, radio si altor forme Media, retele de socializare, pentru urari, dar si celor care mi-au trimis direct gandurile si simtirea lor; numarul este coplesitor.

Iata de ce toata viata mea, mi-am inchinat-o, prin cantec, Iubirii!

MULTUMESC TUTUROR CU INTREAGA MEA FIINTA!”, a publicat Angela Similea pe Facebook.

Angela Similea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *