Vineri va fi prezentă la Gala ”Aici pentru TINE”, de la Brașov

Brașovul a devenit al doilea oraș pentru Andreea Marin. Merge pentru relaxare, tratamente de înfrumusețare, dar și pentru Gala ”Aici pentru TINE”, al cărei amfitrion este și care are ca scop strângerea de donații. Vinerea aceasta, 22 februarie, de la ora 18.00, la Hotel Aro Palace, diva va fi din nou prezentă cu ocazia desfășurării ediției cu numărul 3.

Peste 200 de oameni din Brașov și din țară, personalități importante din lumea business-ului, modei sau artei, media si TV, dar și artiști care vor cânta probono vor fi prezente la Gala ”Aici pentru TINE”, al cărei amfitrion este Andreea Marin. Adrian Sînă, Mihai Trăistariu, Liviu Teodorescu și Eduard Ungureanu. Cei prezenți se vor bucura și de un mini-concert al trupei Unda, o scenă de balet, o prezentare de modă  în care vedete sunt și copiii asociației, dar si o licitație de rochii ale Casei de Modă Celebre și o degustare de vin. În cadrul Gala ”Aici pentru Tine”, Andreea Marin va strânge donații pentru două dintre cele mai grave cazuri ale asociației: Florin, un băiețel de 11 ani, cu grave probleme la rinichi și cu probleme mari la coloană și șold, și Bogdan, un tânăr de 33 de ani, aflat la limita dintre viață și moarte, din cauza insuficienței cardiace severe. ”Gala este mai mult decât un eveniment la care se strâng donații, este mult mai mult decât un spectacol cu vedete sau un bal, la care se plătește intrarea. Este un moment în care ne desprindem de lupta zilnică pentru putere sau de hrănire a ego-ului, ca să fim mai buni, mai atenți la ceilalți. Este o ocazie de a ieși din noi înșine, pentru a fi alături de cei care au o nevoie imensă de ajutorul nostru. Oamenii pleacă de la Gală mai fericiți, mai împăcați, cu inima mai ușoară, pentru că au făcut ceva bun”, a spus Adina Camelia Gal, Președintele Asociației ”Aici pentru TINE”.

Banii strânși la Gala ”Aici pentru TINE”, din donații, bilete și licitații, vor fi direcționați către cazurile asociației. În 2017, din fondurile obținute, a fost cumpărată o proteză specială și s-au asigurat tratamente costisitoare pentru Cara Maria, o tânără mamă, fără un picior, care suferă de tulburarea genetică ”factorul V Leiden” și boala ”Lupus”, o combinație critică din punct de vedere medical. Iar în 2018, datorită fondurilor strânse la Gală, a fost salvată viața lui Răzvan, printr-un transplant de rinichi, făcut cu succes, și au fost asigurate tratamentele costisitoare pentru Cristina, o fetiță paralizată total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *