Atelierul Vietii Andreea Marin1Atelierul Vietii Andreea Marin

Cu Mirela Vaşadi – joi, 14 mai, de la ora 16.00, la TVR 2 şi TVR HD

În ediţia a doua a emisiunii Atelierul Vieţii, Mirela Vaşadi le va avea ca invitate în direct pe Andreea Marin şi pe Cori Grămescu (coach lifestyle şi nutriţie).

Împreună, ele vor discuta despre nutriţie, detoxifiere, Yoga, Pilates, un stil de viaţă sănatos prin alimentaţie, exerciţii fizice şi un mod de gândire pozitiv.
Aşa cum declară Andreea Marin: ~Am învăţat că tinereţea stăruie în viaţa noastră dacă facem alegerile potrivite… Cum a apărut detoxifierea ca o soluţie care mi-a adus în dar, în mod neaşteptat, întinerirea şi o schimbare radicală în ultimul an? Ca un pas firesc în înţelegerea faptului că, aşa cum căutăm să fim frumoşi şi curaţi pe dinafară, la fel de important – sau poate în primul rând! – trebuie să fim luminoţi înlăuntrul corpului nostru. Eu am descoperit la 40 de ani că se poate şi niciodată nu e prea târziu pentru ceea ce ne face bine. Preţuieşte viaţa, trăieşte frumos şi sănătos, un gând bun!”

Atelierul vieţii doreşte să genereze idei şi sugestii pentru o viaţă sănătoasă. Sfaturile specialiştilor invitaţi în emisiune vă pot ajuta să vă transformaţi ( în bine) atât interior cât şi exterior, să găsiţi ieşirea dintr-o criză personală sau, măcar, să vă ofere o alternativă inteligentă şi instructivă la invazia mondenităţii.

Pentru că o viaţă echilibrată înseamnă o minte senină, un corp sănătos şi o alimentaţie potrivită, emisiunea abordează acele subiecte prin care putem găsi echilibrul dintre minte, trup şi suflet. Cei care doresc să se regăsească şi să se detaşeze de ritmul nebunesc şi stresul vieţii cotidiene urbane, cei care vor să se regenereze şi să se reîntoarcă la un mod de viaţă şi de gândire sănătos, găsesc la Atelierul vieţii sfaturi avizate.

Emisiunea este difuzată în fiecare joi, de la ora 16.00, la TVR 2 şi TVR HD şi poate fi urmărită şi online, pe portalul video TVR+.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *