Andreea Bănică, Adela Diaconu și Iulia Vantur, apariții de senzație la petrecerea Viva!

DGO_7483DGO_7495

DGO_7529DGO_7559a

DGO_7535DGO_7511a

DGO_7503DGO_7515

 

Printre vedetele admirate pentru ținuta lor la petrecerea anuală Viva, ce s-a desfășurat la Palatul Mogoșoaia, s-au numărat și Andreea Bălan,  Alesandra Stoicescu,  Andreea Esca,  Ilinca Vandici, Dana Săvuică sau Iulia Vântur.

Adela Diaconu a strălucit de asemenea la petrecerea Viva în ținuta Diolastilis. Vedeta a fost admirată, rochia purtată de ea fiind una dintre cele mai originale și deosebite, alături de cea a designerului Lăcrămioara Iordăchescu, dar și de cea a femeii de afaceri Mariana Tamas, ce a purtat tot o creație a Casei de modă Diolastilis.
La Summer FashionTv Festival, eveniment ce va avea loc la Aro Palace Brașov între 26-27 iunie, Adela Diaconu se va asocia cu designerul Lăcrămioara Iordăchescu, alături de care va scoate o linie specială, o colecţie unică în România sub brandul Diolastilis, ce va fi prezentată în cadrul festivalului de modă de la Braşov.
Adela Diaconu, a reu
șit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Frumoasa prezentatoare tv şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producător şi realizator al emisiunii „BV 01 ADE” la Nova TV.
Meritele i-au fost apreciate, aceasta fiind premiată la mai multe gale de televiziune din România pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România, cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, premiul pentru eleganță și stil în televiziune.
Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță, Adela a cochetat cu politica și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea.
Filosofia designerului Lăcrămioara Iordăchescu, referitoare la estetică este că “ţinutele de colecţie trebuie să aibă un design special, astfel ca acestea, să rămână în memoria oamenilor ca fiind o ţinută inocentă, diafană în forma, dar suficient de îndrăzneaţă, pentru a evidenţia trupul feminin”.
Este îndrăgostită până peste cap de modă şi o inspiră oamenii, vremea frumoasă şi marea. Îi este foarte simplu să creeze cele mai sophisticate ţinute de ocazie, pentru care foloseşte mătăsuri naturale, duchese: un gen de tafta cu compoziţie de mătase, dar şi dantele, fie că sunt brodate sau franţuzeşti. În atelierul de creaţie al designerului Lăcrămioara Iordăchescu, orice model poate prinde contur şi nu există limite ale imaginaţiei când vine vorba de forme, culori şi accesorii.
Colecţiile Casei de modă Diolastilis by Lăcrămioara Iordăchescu sunt realizate pentru piaţa internă şi export şi cuprind ţinute cu design propriu, rochii de ocazie, rochii de seară, rochii de mireasă, rochii de bal, rochii de banchet, ţinute de cocktail şi rochii pentru dans sportiv, rochii preţioase şi elegante, ce sunt comercializate sub marca proprie, înregistrată Diolastilis.
Producţia Diolastilis este executată de personal calificat, cu o experientţă ce datează din 1994 în domeniul confecţiilor, rezultând o calitate superioară a produselor Diolastilis. În creatiile de colecţie ce le realizează, Lăcrămioara Iordăchescu îşi orientează instinctive profesionalismul spre dorinţa femeilor de a avea o ţinută elegantă şi plină de prospeţime.

Sursa foto: BV01ADE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro