Poate cu o floare nu se face primăvară, dar când eşti pe patul de spital pentru a treia oară în nici două săptămâni… e mai mult decât ţi-ai putea dori! Andreea Bălan a fost surprinsă de soţul ei, George Burcea cu un trandafir.

Frumoasa artistă a ţinut să împărtăşească acest moment cu admiratorii săi din mediul online, arătându-le astfel că cineva are mereu-mereu grijă de ea şi îi acordă toată atenţia, iubirea şi respectul!

Cum a decurs a treia operaţie a Andreei Bălan

Cântăreața a precizat că operaţia a decurs bine şi au fost eliminate toate hematoamele

Însă, durerea fizică pe care o simte este greu de imaginat. Andreea Bălan a continuat spunând că această operaţie o doare cât au durut-o celalalte două… la un loc. Fanii sunt alături de ea în continuare şi i-au transmis gândurile lor bune. 

„M-am trezit, sunt ok, mă aflu la Terapie Intensivă şi sunt atent supravegheată şi monitorizată. Operaţia a decurs bine şi s-au eliminat toate hematoamele. Acum mă „lupt” cu durerea fizică deoarece această operaţie mă doare cât celelalte 2 la un loc. Mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase şi de încurajare. Mă ajută mult”, a scris Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *